ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ειδικές προσφορές σε λιπαντικά για τα 40 χρόνια Πετρολίνα και eni

Ειδικές προσφορές σε λιπαντικά για τα 40 χρόνια Πετρολίνα και eni

Μόνο €3,50 ανά λίτρο το ανώτερης ποιότητας λιπαντικό eni i-Base 15W-40

Ανώτερης ποιότητας λιπαντικά eni, που προσφέρουν μέγιστες επιδόσεις, δύναμη και μακροζωία στον κινητήρα του αυτοκινήτου σας, προσφέρει η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών Πετρολίνα, σε συνεργασία με τον ιταλικό κολοσσό eni. Συμπληρώνοντας φέτος 40 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας με την eni, η Πετρολίνα προσφέρει στην ειδική τιμή των €3,50 ανά λίτρο το λιπαντικό eni i-Base 15W-40.

Η προσφορά αφορά την αγορά ή/και αλλαγή λαδιού για το λιπαντικό eni i-Base 15W-40 σε συσκευασίες 1 λίτρου και 4 λίτρων και ισχύει για αγορές καυσίμων κίνησης €20 και άνω, σε επιλεγμένα πρατήρια Petrolina και Agip. Ειδικές τιμές ισχύουν για αγορά ή/και αλλαγή λαδιού και για τα λιπαντικά eni i-Sint 10W-40 και eni i-Sint 5W-30, €3,95 και €5,25 ανά λίτρο αντίστοιχα, σε συσκευασίες 1 λίτρου και 4 λίτρων.

Δικαίωμα συμμετοχής στη νέα προωθητική ενέργεια της Πετρολίνα έχουν όσοι προβαίνουν σε αγορές καυσίμων κίνησης Petrolina Platinum+ αξίας €20 και άνω σε μια συναλλαγή. Για τα αυτοκίνητα κοινού τύπου, για κάθε αγορά αξίας €20 και άνω θα προσφέρεται ένα κουπόνι ενώ για  λεωφορεία και φορτηγά θα προσφέρεται ένα κουπόνι για κάθε αγορά αξίας €100 και άνω. Σε περίπτωση αγοράς καυσίμων κίνησης από χρηματοδέκτη, το κουπόνι θα παραλαμβάνεται κατά το ωράριο λειτουργίας του ιδίου πρατηρίου, μετά από παρουσίαση της σχετικής απόδειξης.

Η εξαργύρωση των κουπονιών ισχύει για αγορά ή/και αλλαγή λαδιού μέχρι 6 λίτρα για επιβατικά/βαν και μέχρι 12 λίτρα για φορτηγά/ημιφορτηγά. Οι καταναλωτές θα μπορούν να εξαργυρώσουν τα κουπόνια τους μέχρι τις 31/01/2016.

Η Πετρολίνα είναι εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος των λιπαντικών ΕΝΙ στην Κύπρο εδώ και 40 χρόνια. Για περισσότερες πληροφορίες στο www.petrolina.com.cy

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς απαντά ο Υπ. Μεταφορών για τη viral φωτογραφία με τις ηλικιωμένες - Τι συμβαίνει με τις στάσεις λεωφορείων

Βγαίνει μπροστά ο Ζαννέττου μέσω των δικηγόρων του: «Πρόθεση η άμεση εκδίκαση της υπόθεσης»

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

«Φωτοβολταϊκά για Όλους»: Συμβουλές στους καταναλωτές που έχουν λάβει ή αναμένεται να λάβουν προέγκριση

Ανάγκες σε τρόφιμα για οικογένεια που έχασε τον ένα γονέα - Χρειάζονται βοήθεια μέχρι να σταθούν στα πόδια τους



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top