ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προφυλάκιση για τον υπεύθυνο ασφαλείας που ξυλοκόπησε τον Κύπριο στη Μύκονο

Προφυλάκιση για τον υπεύθυνο ασφαλείας που ξυλοκόπησε τον Κύπριο στη Μύκονο

Την προφυλάκιση του 25χρονου υπεύθυνου ασφαλείας, που φέρεται να ξυλοκόπησε και να τραυμάτισε σοβαρά Κύπριο πολίτη την περασμένη Κυριακή στη Μύκονο, διέταξε ο ανακριτής Σύρου.

Ο Κύπριος Βαγγέλης Πέππος, 31 ετών, παντρεμένος και πατέρας ενός ηλικίας 2 ετών αγοριού, μόνιμος κάτοικος Μυκόνου τα τελευταία χρόνια, νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσοκομείου της Αθήνας, με βαριά κρανιοεγκεφαλική διάσειση.

Χειρουργήθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας και όπως δήλωσε σήμερα στο ΚΥΠΕ ο Διοικητής του Θριάσιου Νοσοκομείου, Άγγελος Λιόσης, η κατάστασή του παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη.

Είναι υπό καταστολή, και υπόκειται καθημερινά σε εξετάσεις που όμως μέχρι στιγμής, λέει ο κ. Λιόσης, δεν δείχνουν σημάδια ανάκαμψης.

Το επεισόδιο που κατέληξε στο βίαιο τραυματισμό του Πέππα συνέβη το βράδυ της περασμένης Κυριακής σε δημοφιλές μπαρ στην παραλία Super Paradise της Μυκόνου.

Ο ύποπτος ως δράστης, υπεύθυνος ασφαλείας (σεκιούριτι) του κέντρου φέρεται να υποστήριξε στην απολογία του ενώπιον του εισαγγελέα Σύρου, ότι δεν κτύπησε τον 31χρονο Κύπριο, παρά μόνο τον απώθησε, με αποτέλεσμα αυτός να πέσει με δύναμη στο πάτωμα και να κτυπήσει το κεφάλι.

Λέγεται πως ο φερόμενος ως δράστης ισχυρίστηκε πως δεν είχε σκοπό να τον τραυματίσει, αλλά μόνο να τον απομακρύνει από το νυχτερινό κέντρο, επισημαίνοντας πως ο Πέππος είχε προηγουμένως εμπλακεί σε καυγά με άλλον θαμώνα.

Μετά την απολογία του στον ανακριτή Σύρου, που είναι η πρωτεύουσα των Κυκλάδων νήσων και εκεί εδρεύουν όλες οι διοικητικές και νομικές υπηρεσίες, κρίθηκε προφυλακιστέος και αναμένεται σήμερα να οδηγηθεί σε φυλακή.

Η ανάκριση ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής και ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της ίδιας μέρας.

Την ίδια ώρα σταθερά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του Βαγγέλη Πέππου, ο οποίος στην εντατική του Θριασείου νοσοκομείου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top