ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Περδίκης : Να κατατεθεί άμεσα στην Βουλή η λίστα Λαγκάρτ

Γ. Περδίκης : Να κατατεθεί άμεσα στην Βουλή η λίστα Λαγκάρτ

Ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων Γιώργος Περδίκης δήλωσε ότι η λίστα Λαγκάρτ θα πρέπει άμεσα να κατατεθεί στην Βουλή και να φυλαχτεί, όπως είπε, για να μην συμβεί ό,τι συνέβη και στην Ελλάδα, δηλαδή να αφαιρέσουν στοιχεία και να αλλοιωθεί.

Ο κ. Περδίκης ξεκαθάρισε ότι εμπιστεύεται τις αρμόδιες αρχές αλλά θα πρέπει -όπως είπε- να ισχύσει το «όποιος φυλάει τα ρούχα του έχει τα μισά».

Την ερχόμενη Τρίτη, στη σύσκεψη με τον Υπουργό Οικονομικών, το κόμμα του θα ζητήσει, αποκάλυψε, την άμεση δημοσιοποίηση των ονομάτων των πολιτικά εκτεθειμένων προσώπων που περιλαμβάνονται στον κατάλογο αυτό.

Μέσα επίσης από την επεξεργασία του συγκεκριμένου καταλόγου θα πρέπει να εντοπιστούν όσοι δεν κατέβαλαν τους φόρους τους και να τιμωρηθούν και μέσα από τη δημοσιοποίηση.

Ο κ. Περδίκης επικαλούμενος πληροφορίες για ανάκριση του τραπεζίτη που έδωσε τον κατάλογο, από Ελληνες εισαγγελείς στο Παρίσι, ανέφερε ότι κάτι ανάλογο θα πρέπει να γίνει και από τη Γενική Εισαγγελία της Κύπρου προκειμένου να εξασφαλίσουν περαιτέρω στοιχεία. 

Αναφερόμενος στην παράσταση του ΘΟΚ στο αρχαίο θέατρο της Σαλαμίνας, ο κ. Περδίκης είπε ότι είναι θετικό γεγονός ότι δεν συμμετείχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Το να γίνονται εκδηλώσεις που να φέρνουν κοντά Ε/κ και Τ/κ είναι θετικό, συμπλήρωσε, σημειώνοντας ωστόσο ότι το κόμμα του εξακολουθεί να διατηρεί την ένσταση του επειδή στη συγκεκριμένη εκδήλωση συμμετείχε ένας δημόσιος- κρατικός οργανισμός, ο ΘΟΚ.

Θα μπορούσε κατέληξε, να γίνει η παράσταση από κάποιον άλλο ιδιωτικό θίασο χωρίς κανένα πρόβλημα. Ήταν μια παράσταση τελικά -είπε- που έστειλε λανθασμένα μηνύματα από άποψης αναγνώρισης του ψευδοκράτους.

Ο βουλευτής των Οικολόγων μιλούσε στα δημοτικά μπάνια Πάφου, όπου συναντήθηκε με αντιπροσωπεία των χειμερινών κολυμβητών Πάφου. Στο πλαίσιο της συνάντησης συζήτησε το θέμα της ρύπανσης της θάλασσας. Συνάντηση είχε και με αντιπροσωπεία των ναυαγοσωστών, οι οποίοι αξιώνουν την κατοχύρωση του επαγγέλματος τους και την επέκταση του χρόνου της παρουσίας τους στις παραλίες. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top