ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Aστακός» η Αγία Νάπα και η Λάρνακα για τη ψυχαγωγία μαθητών – Τι συνέβη;

«Aστακός» η Αγία Νάπα και η Λάρνακα για τη ψυχαγωγία μαθητών – Τι συνέβη;

Επί ποδός ήταν σήμερα, Σάββατο, (12/09/2015), η αστυνομία σε Λάρνακα και Ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου.

Δεκάδες αστυνομικοί επιστρατεύτηκαν το Σάββατο, (12/09), για την ασφαλή μετακίνηση και ψυχαγωγία μαθητών από το Ισραήλ.  

Tης Χριστιάνας Τσαγγάρη 

Χίλιοι περίπου μαθητές λυκείων του Ισραήλ έφθασαν γύρω στις 10 το πρωί με πλοίο στο Λιμάνι Λάρνακας.

Αμέσως επιβιβάστηκαν σε 19 τουριστικά λεωφορεία και μεταφέρθηκαν, κάτω από δρακόντεια αστυνομικά μέτρα σε πολύ γνωστό ξενοδοχείο της Αγίας Νάπας, όπου διοργανώθηκε ειδικά για αυτούς beach party... με αφρούς.

To ξέφρενο πάρτι, το οποίο κράτησε μέχρι τις 4 το απόγευμα, κάτω από τον καυτό ήλιο της Κύπρου, στην υπέροχη αμμουδιά της Ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου, έγινε υπό το βλέμμα των αστυνομικών, για την προστασία των νεαρών, αφού προέρχονται από χώρα υψηλού κινδύνου.

Ο φόβος για τρομοκρατικό κτύπημα εντάθηκε μετά τη πρόσφατη σύλληψη 26χρονου Λιβανέζου μέλους της Χεζμπολλάχ , ο οποίος είχε αποθηκεύσει στη Λάρνακα περίπου 5 τόνους νιτρικής αμμωνίας που μπορεί να χρησιμοποιηθούν για κατασκευή εκρηκτικών μηχανισμών.

Οι μαθητές επέστρεψαν με ασφάλεια πίσω στο κρουαζιερόπλοιο, για να πάνε πίσω στην πατρίδα τους.

Στη μεγάλη επιχείρηση συμμετείχαν άνδρες από την Τροχαία Λάρνακας, Αγίας Νάπας, του Παραλιμνίου και του Αρχηγείου, ενώ επίσης και μέλη της ΜΜΑΔ. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top