ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σιζόπουλος: Έτοιμη η ΕΔΕΚ για συζητήσεις για συνεργασίες ενόψει εκλογών ΤΑ

 Σιζόπουλος: Έτοιμη η ΕΔΕΚ για συζητήσεις για συνεργασίες ενόψει εκλογών ΤΑ

Για την εκλογή Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών, Δημάρχων και Αντιδημάρχων υπάρχει αναγκαιότητα για διερεύνηση των δυνατοτήτων συνεργασίας και με άλλα κόμματα, δήλωσε ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος, προσθέτοντας πως αυτό δεν είναι κάτι που εξαρτάται αποκλειστικά από την ΕΔΕΚ.

Η ΕΔΕΚ, συνέχισε, εδώ και πάρα πολλούς μήνες είναι έτοιμη να προχωρήσει σε συζητήσεις για τη διαμόρφωση συνεργασιών. Ελπίζουμε ότι σύντομα θα καταλήξουμε συνέχισε, μέσα από την επικοικοδομητική στάση που θα τηρήσουν άλλα κόμμματα με τα οποία βρισκόμαστε σε συνομιλίες.

Σε δηλώσεις του στο πλαίσιο της κοπής της βασιλόπιτας της ΕΔΕΚ Πάφου στα Γραφεία της Επαρχιακής Επιτροπής ΕΔΕΚ Πάφου, ο κ. Σιζόπουλος ανέφερε πως από την πλευρά της ΕΔΕΚ είναι ολοκληρωμένα εδώ και αρκετό καιρό τα ψηφοδέλτια για τους δημοτικούς συμβούλους.

Ερωτηθείς για το σκεπτικό επιλογής υποψηφίων, ο κ. Σιζόπουλος ανέφερε πως πρέπει να είναι εκείνοι οι υποψήφιοι που σε περίπτωση εκλογής τους θα μπορέσουν να ανταποκριθούν με την μεγαλύτερη δυνατή επάρκεια στις σύγχρονες ανάγκες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ειδικά σε μια περίοδο κατά την οποία η αλλαγή της νομοθεσίας ενδεχομένως να εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους.

Ως εκ τούτου, τόνισε, χρειάζονται άτομα ικανά, συνεργάσιμα, άτομα τα οποία να έχουν όραμα για να μπορούν να αξιοποιήσουν τις προοπτικές και τις δυνατότητες προς όφελος των πολιτών στο πλαίσιο λειτουργίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ευρωεκλογές

Όσον αφορά τις Ευρωεκλογές ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ ανέφερε πως ήδη υπάρχει ένας μακρύς κατάλογος υποψηφίων ο οποίος βρίσκεται στη διαδικασία αξιολόγησης.

Ευελπιστούμε συνέχισε, ότι σύντομα, και πριν το τέλος του μήνα θα ολοκληρωθεί η διαδικασία επιλογής ύστερα από σχετικές συζητήσεις και αποφάσεις που θα ληφθούν από τα συλλογικά όργανα του κόμματος, ούτως ώστε να καταλήξουν, στον αριθμό των έξι υποψηφίων που θα συγκροτήσουν το ψηφοδέλτιο του κόμματος.

Κοπή βασιλόπιτας

Ο κ. Σιζόπουλος ανέφερε πως στην Πάφο παρευρέθηκε για την κοπή της βασιλόπιττας για το 2024, σημειώνοντας πως πρόκειται «για έναν χρόνο ημερολογιακά δίσκεκτο και ευελπιστούμε μέσα από τις οικοδομητικές μας δράσεις να μπορέσουμε να βελτιώσουμε τις πολιτικές προς όφελος της πατρίδας μας και κυρίως προς όφελος των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού μας".

Είπε πως οι ομάδες αυτές τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζουν σοβαρά κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα λόγω των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπισε η πατρίδα μας τα προηγούμενα χρόνια.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top