LIKE ONLINE

Μεξικανή νύφη συνελήφθη στον γάμο της για υπόθεση που αφορά εκβιασμούς και απαγωγές

Μεξικανή νύφη συνελήφθη στον γάμο της για υπόθεση που αφορά εκβιασμούς και απαγωγές

Σε κελί, φορώντας χειροπέδες κατέληξε να περάσει την ημέρα του γάμου της μια γυναίκα στο Μεξικό, η οποία συνελήφθη με τον γαμπρό λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η τελετή, για μία υπόθεση που αφορά σε εκβιασμούς και απαγωγές, πιθανώς για λογαριασμό ενός καρτέλ ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η νύφη, ονόματι Νάνσι Ν., συνελήφθη στις 22 Δεκεμβρίου, την ημέρα που ήταν προγραμματισμένο να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της Κλεμέντε Ν΄, γνωστό και με το παρατσούκλι «Ρατόν».

Οι εισαγγελείς έδωσαν στη δημοσιότητα βίντεο και φωτογραφίες που δείχνουν τη Νάνσι Ν. με νυφικό και χειροπέδες, περιτριγυρισμένη από αστυνομικούς.

Αν και η βρετανική εφημερίδα αναφέρει ότι ο γαμπρός οδηγήθηκε με τη νύφη στο τμήμα, άλλα ΜΜΕ αναφέρουν ότι τελικά κατάφερε να αποδράσει.

Έξι ακόμη άνδρες συνελήφθησαν εκείνη την ημέρα.

fiscalia_2

Η συμμορία κατηγορείται ότι ασκούσε πιέσεις σε εμπόρους πουλερικών κοντά στην Πόλη του Μεξικού, και ότι είχε απαγαγάει τέσσερις υπαλλήλους ενός καταστήματος πουλερικών στην κοντινή Τολούκα. Πολλά από τα μέλη της συμμορίας είχαν ψευδώνυμα και οι εισαγγελείς έχουν καταφέρει να προσδιορίσουν τον ρόλο του καθένα στο δίκτυο των εκβιασμών.

Ένας από τους συλληφθέντες που ονομάζεται Σαντιάγκο N., φέρεται να οδηγούσε το φορτηγάκι που χρησιμοποιούνταν για τη μεταφορά των θυμάτων των απαγωγών.

Ένας άλλος άνδρας με το παρατσούκλι «Κοτόπουλο», που ταυτοποιήθηκε ως Μίσαελ N. «επέβλεπε τους εκβιασμούς» στην περιοχή.

Ένα τρίτο μέλος της συμμορίας, ο Ναμπόρ N., φέρεται να έδινε τις εντολές για τη ρύθμιση του εμπορίου πουλερικών και αβγών.

fiscalia_3
 



Οι ύποπτοι πιστεύεται ότι συνδέονΟι ύποπτοι πιστεύεται ότι συνδέονται με ένα καρτέλ ναρκωτικών, γνωστό ως La Familia Michoacana, το οποίο κατηγορήθηκε για τη δολοφονία έξι ανθρώπων με drone στο νότιο Μεξικό στις αρχές Ιανουαρίου. Σύμφωνα με τις Αρχές, το συγκεκριμένο έγκλημα εντάσσεται σε έναν ευρύτερο «πόλεμο» ανάμεσα σε αντίπαλες συμμορίες για τον έλεγχο της περιοχής.ται με ένα καρτέλ ναρκωτικών, γνωστό ως La Familia Michoacana, το οποίο κατηγορήθηκε για τη δολοφονία έξι ανθρώπων με drone στο νότιο Μεξικό στις αρχές Ιανουαρίου. Σύμφωνα με τις Αρχές, το συγκεκριμένο έγκλημα εντάσσεται σε έναν ευρύτερο «πόλεμο» ανάμεσα σε αντίπαλες συμμορίες για τον έλεγχο της περιοχής.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top