Η νέα φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι είναι εμπνευσμένη από τη χρονιά του «Δράκου»

Η νέα φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι είναι εμπνευσμένη από τη χρονιά του «Δράκου»

Η Μάντσεστερ Σίτι δημοσιεύσε και έθεσε σε κυκλοφορία νέα φανέλα, με πηγή έμπνευσης τη χρονιά του «δράκου» στο ασιατικό ημερολόγιο.

Η γιγάντωση της Μάντσεστερ Σίτι με τους αμέτρητους τίτλους και την κυριαρχία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο διευρύνουν το κοινό της. Φυσικά οι υποστηρικτές της γίνονται περισσότεροι στις χώρες της Ασίας και το τμήμα μάρκετινγκ φρόντισε να δημιουργήσει για αυτούς μία φανέλα για τη νέα χρονιά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE