ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγουδάμε με την Αναστασία και στηρίζουμε τα παιδιά του Λυκείου Κύκκου Β’ και τους «Μικρούς ‘Ήρωες»

Τραγουδάμε με την Αναστασία και στηρίζουμε τα παιδιά του Λυκείου Κύκκου Β’ και τους «Μικρούς ‘Ήρωες»

Ο Σύνδεσμος Γονέων και το Κεντρικό Μαθητικό Συμβούλιο του Λυκείου Κύκκου Β’, με την στήριξη του Δήμου Λακατάμειας και τις ευγενικές χορηγίες του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης, της εταιρείας Georgiou Buses και του Cactus Hotel, παρουσιάζουν τη δημοφιλή Ελληνίδα ερμηνεύτρια «ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ» σε μια φιλανθρωπική συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο Pavilion στη Λευκωσία τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024 στις 8 μ.μ.

Γονείς και μαθητές στέλνουμε το μήνυμα της προσφοράς στον συνάνθρωπο, στηρίζοντας τα παιδιά του σχολείου μας που το έχουν ανάγκη και προσφέροντας μέρος των καθαρών εσόδων για το ίδρυμα «Μικροί Ήρωες». Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, προσπαθούμε να δώσουμε ελπίδα μέσα από πρωτοβουλίες που στέλνουν ένα ισχυρό μήνυμα αλληλεγγύης, εθελοντισμού και προσφοράς στον συνάνθρωπό μας και δημιουργούμε θετικά πρότυπα για τα παιδιά μας και την κοινωνία ευρύτερα.

Ελάτε μαζί μας ενισχύοντας αυτή την προσπάθεια. Μια προσπάθεια που δεν θα ήταν εφικτή χωρίς την εθελοντική δουλειά όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Γονέων του Λυκείου Κύκκου Β’, την πολύτιμη βοήθεια του Κεντρικού Μαθητικού Συμβουλίου και την πολύτιμη στήριξη των χορηγών μας στους οποίους εκφράζουμε την αμέριστη ευγνωμοσύνη μας.

ΧΟΡΗΓΟΙ:

Όμιλος Φώτος Φωτιάδης

Georgiou Buses

Cactus Hotel

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ:

Δήμος Λακατάμιας

Το κόστος εισόδου ανέρχεται στα €15 και η προπώληση εισιτηρίων γίνεται Online από την SoldOut Tickets https://www.soldoutticketbox.com/en/home, που επίσης ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη.

Την εκδήλωση θ’ ανοίξει ο DJ DINGLIS τον οποίο επίσης ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top