ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Άνοιξαν» οι ουρανοί: Μέχρι πότε θα είναι σε ισχύ η πορτοκαλί προειδοποίηση και πότε θα εξασθενήσουν τα έντονα φαινόμενα - Δείτε βίντεο

«Άνοιξαν» οι ουρανοί: Μέχρι πότε θα είναι σε ισχύ η πορτοκαλί προειδοποίηση και πότε θα εξασθενήσουν τα έντονα φαινόμενα - Δείτε βίντεο

Έφθασε και στην Κύπρο η κακοκαιρία «Αυγή», με έντονα καιρικά φαινόμενα να καταγράφονται σε διάφορες περιοχές του νησιού από χθες (29/1) το βράδυ και με την Μετεωρολογική Υπηρεσία να έχει εκδώσει 48ωρη πορτοκαλί προειδοποίηση.

Μιλώντας στο ThemaOnline, o Μετεωρολογικός Λειτουργός, Ιάσων Χριστοδούλου ανέφερε ότι η προειδοποίηση τέθηκε σε ισχύ από τις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας (29/1) και θα είναι σε ισχύ μέχρι τις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης (31/1).

Όπως αναφέρει η προειδοποίηση, βροχές και τοπικές ισχυρές καταιγίδες αναμένεται να επηρεάσουν κυρίως το βόρειο μισό και ανατολικές περιοχές του νησιού κατά διαστήματα, με την ένταση της βροχής να αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 55 και 70 χιλιοστών ανά ώρα.

«Κατά τόπους τα φαινόμενα αναμένεται να είναι έντονα, αναμένουμε αρκετές βροχές και ισχυρές καταιγίδες σε πολλές περιοχές. Πιθανό είναι σε καταιγίδα να πέσει και χαλάζι ενώ στα ορεινά αναμένεται χιονόπτωση, περίπου από 700-800 μέτρα και πάνω», πρόσθεσε ο κ. Χριστοδούλου, τονίζοντας ότι θα επηρεαστούν αρκετές περιοχές από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, «ενδεχομένως όλο το νησί».

Ερωτηθείς αν τα έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να συνεχιστούν και την Πέμπτη, ο κ. Χριστοδούλου απάντησε ότι αναμένεται να υποχωρήσουν.

«Εξασθενεί το χαμηλό βαρομετρικό που μας επηρεάζει οπότε θα δούμε βελτίωση του καιρού από την Πέμπτη», συμπλήρωσε.

Όπως θα δείτε και στα πάρακατω βίντεο, «άνοιξαν» οι ουρανοί σε διάφορες περιοχές του νησιού ενώ χιονίζει στο Τρόοδος.

Δείτε βίντεο που αναρτήθηκαν στην σελίδα «Καιρόφιλοι»:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μετέβη σήμερα το πρωί στον Λίβανο μαζί με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, όπου είχαν συνάντηση με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου κ. Νατζίμπ Μικάτι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top