ΕΛΛΑΔΑ

Ελλάδα: Babysitter καταγγέλλει τον πατερά των παιδιών που πρόσεχε - «Μου κατέβασε τα εσώρουχα μου…»

Ελλάδα: Babysitter καταγγέλλει τον πατερά των παιδιών που πρόσεχε - «Μου κατέβασε τα εσώρουχα μου…»

Την απόλυτη φρίκη έζησε μία 23χρονη, που εργαζόταν ως νταντά στην Κοζάνη. Η νεαρή κοπέλα, επί δύο χρόνια, πρόσεχε τα δύο παιδάκια της οικογένειας, ηλικίας 4 και 7 ετών.

Χωρίς να έχει αντιληφθεί τις αρρωστημένες ορέξεις του 45χρονου εργοδότη της, περνούσε αρκετές ώρες στο σπίτι και ένιωθε πως ήταν μέλος της οικογένειας αυτής.

Ώσπου μία ημέρα, μία κίνησή του άρχισε να τη βάζει σε υποψίες. Αφού είχε πάρει τα παιδιά από το σχολείο και είχαν επιστρέψει σπίτι, ο άντρας άρχισε να της κάνει διάφορες ερωτήσεις. «Με ρωτούσε για τα παιδιά, πώς ήταν με το σχολείο και μετά κάποια στιγμή με πιάνει και με βάζει στον καναπέ», καταγγέλλει η 23χρονη στο Live News.

«Με πιάνει από τους ώμους με βάζει στον καναπέ…»

H κοπέλα περιγράφει όσα φρικτά έζησε και συγκλονίζει. Ο 45χρονος προσπάθησε να έρθει πιο κοντά της, με την πρόφαση να μάθει την πρόοδο των ανήλικων παιδιών του. Όμως δεν έμεινε εκεί…

«Ε, μου λέει επειδή είσαι και αθλήτρια εδώ πάνω στον ώμο μου μπορείς να με… είμαι λίγο πιασμένος. Να τον πατήσω λίγο πάνω στον ώμο. Εντάξει του λέω. Το ΄κανα. Και μετά του λέω, ‘’φεύγω’’. Με πιάνει από τους ώμους με βάζει στον καναπέ. Και μου κατέβασε τα εσώρουχα μου».

Ο χρόνος πάγωσε για την 23χρονη babysitter. Μέσα στο παιδικό δωμάτιο βρίσκονταν τα δύο ανήλικα παιδιά με τη δασκάλα που τους έκανε ιδιαίτερα μαθήματα και εκείνη μέσα στο σαλόνι του σπιτιού πήγε να πέσει θύμα βιασμού από τον 45χρονο πατέρα.

«Έκανε την πράξη να βάλει χέρι δεν πρόλαβε πολύ γιατί τον έσπρωξα έβαλα παπούτσια κι έφυγα. Αλλά μετά με ακολουθούσε στις σκάλες για να με ζητήσει συγνώμη».

Η νεαρή κοπέλα το έβαλε τρομοκρατημένη στα πόδια. Δεν μπορούσε το μυαλό της να χωρέσει αυτό που μόλις είχε συμβεί.

«Εκείνη τη στιγμή δεν σκέφτηκα κάτι. Δεν ήξερα τι να κάνω. Εννοείται ότι σοκαρίστηκα, γιατί δεν περίμενα τέτοιο πράγμα να είμαι στη δουλειά και να γίνει κάτι τέτοιο. Μετά πήγα και έκανα στην αστυνομία την μήνυση κατευθείαν».

Η καταγγελία

Η 23χρονη babysitter κατήγγειλε τον 45χρονο για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Αυτό που ζητάει είναι η παραδειγματική τιμωρία του.

«Ούτε τα ίδια του τα παιδιά δε σεβάστηκε. Θυμό νιώθω μέσα μου προς το παρόν», τονίζει και προσθέτει ότι θέλει «να δικαστεί… Να πάρει την ποινή που πρέπει».

Σήμερα η νεαρή προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ και συμβουλεύει γυναίκες που έχουν ζήσει αντίστοιχο περιστατικό να μην φοβηθούν να μιλήσουν.

ΠΗΓΗ: In.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top