Ρέθυμνο: Καταγγελία σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης ερευνά η ΕΛΑΣ – Η δικογραφία έχει διαβιβαστεί στον ανακριτή

Ρέθυμνο: Καταγγελία σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης ερευνά η ΕΛΑΣ – Η δικογραφία έχει διαβιβαστεί στον ανακριτή

Μια ακόμα σοκαριστική υπόθεση ερευνούν με ιδιαίτερη προσοχή οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου. Αφορά σε ανήλικη, η οποία μένει σε περιοχή του Μυλοποτάμου και φέρεται σύμφωνα με ανώνυμη καταγγελία, να είχε σεξουαλικές συνευρέσεις με διάφορα πρόσωπα.

Η καταγγελία έφτασε ανώνυμα πριν από αρκετούς μήνες στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας και αφορούσε μια 14χρονη κοπέλα, την οποία -σύμφωνα πάντα με την καταγγελία- ενήλικοι άνδρες από τον Μυλοπόταμο εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά. Η δράση των ατόμων αφορά στα έτη 2022- 2023. Ακολούθησε πολύμηνη διακριτική έρευνα από την Αστυνομία. Έχει σχηματιστεί δικογραφία, (σύμφωνα με πληροφορίες, για δώσεκα άτομα) η οποία έχει μεταβιβαστεί στην ανακρίτρια. Προς το παρόν, η Αστυνομία δεν έχει κάνει επίσημες ανακοινώσεις.

 ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει Χαν πριν τη συνάντηση με Ερχιουρμάν ο ΠτΔ - Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο για την Παρασκευή

Βλέπει Χαν πριν τη συνάντηση με Ερχιουρμάν ο ΠτΔ - Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο για την Παρασκευή

Με την ίδια εποικοδομητική στάση, με τη νηφαλιότητα αλλά και την πολιτική βούληση που μας χαρακτηρίζει, διατηρώντας ως μοναδικό στόχο την επανεκκίνηση της διαδικασίας ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, θα προσέλθουμε αύριο στη συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σημειώνοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει συγκαλέσει για την προσεχή Παρασκευή, σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE