Επίσημη εξαγγελία υποψηφιότητας Γιάννη Αρμεύτη για Δημαρχεία Λεμεσού

Επίσημη εξαγγελία υποψηφιότητας Γιάννη Αρμεύτη για Δημαρχεία Λεμεσού

Εξήγγειλε και επίσημα, το βράδυ της Δευτέρας, την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του για τη Δημαρχεία Λεμεσού, ο αρχιτέκτονας Γιάννης Αρμεύτης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο κ. Αρμεύτης υπογράμμισε ότι η προσπάθειά του απευθύνεται σε όλους τους Λεμεσιανούς και τις Λεμεσιανές, ανεξαρτήτως πολιτικής ή κομματικής προέλευσης. «Ξεκινάμε, με κόμμα μας τη Λεμεσό και έγνοια μας τους ανθρώπους της», συμπλήρωσε.

Λέγοντας πως κινητήρια δύναμη υλοποίησης του οράματός του είναι ο σωστός σχεδιασμός και η τεχνοκρατική επάρκεια, υπέδειξε ότι επιδίωξη του είναι «μια Λεμεσός περήφανη, με πρωταγωνιστικό ρόλο, χωρίς κυκλοφοριακή συμφόρηση, πεντακάθαρη και πράσινη, δημιουργική και δραστήρια, με ισχυρή πολιτιστική ταυτότητα, με σύγχρονους χώρους άθλησης, μοντέρνες υποδομές και ζωντανό κέντρο. Μια πόλη με προσιτή στέγη, βιώσιμη και προσβάσιμη».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE