Επίσημη εξαγγελία υποψηφιότητας Γιάννη Αρμεύτη για Δημαρχεία Λεμεσού

Επίσημη εξαγγελία υποψηφιότητας Γιάννη Αρμεύτη για Δημαρχεία Λεμεσού

Εξήγγειλε και επίσημα, το βράδυ της Δευτέρας, την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του για τη Δημαρχεία Λεμεσού, ο αρχιτέκτονας Γιάννης Αρμεύτης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο κ. Αρμεύτης υπογράμμισε ότι η προσπάθειά του απευθύνεται σε όλους τους Λεμεσιανούς και τις Λεμεσιανές, ανεξαρτήτως πολιτικής ή κομματικής προέλευσης. «Ξεκινάμε, με κόμμα μας τη Λεμεσό και έγνοια μας τους ανθρώπους της», συμπλήρωσε.

Λέγοντας πως κινητήρια δύναμη υλοποίησης του οράματός του είναι ο σωστός σχεδιασμός και η τεχνοκρατική επάρκεια, υπέδειξε ότι επιδίωξη του είναι «μια Λεμεσός περήφανη, με πρωταγωνιστικό ρόλο, χωρίς κυκλοφοριακή συμφόρηση, πεντακάθαρη και πράσινη, δημιουργική και δραστήρια, με ισχυρή πολιτιστική ταυτότητα, με σύγχρονους χώρους άθλησης, μοντέρνες υποδομές και ζωντανό κέντρο. Μια πόλη με προσιτή στέγη, βιώσιμη και προσβάσιμη».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE