Η πρώτη φωτογραφία του Καρόλου με την Καμίλα μετά την διάγνωση με καρκίνο

Η πρώτη φωτογραφία του Καρόλου με την Καμίλα μετά την διάγνωση με καρκίνο

Μία μέρα μετά την ανακοίνωση του παλατιού που έκανε γνωστό ότι ο βασιλιάς του Ηνωμένου Βασιλείου πάσχει από καρκίνο, κυκλοφόρησε φωτογραφία που τον δείχνει με τη σύζυγό του Καμίλα να  φεύγουν από τη βασιλική τους κατοικία στο Λονδίνο, Κλάρενς Χάουζ .

Η κυκλοφορία διακόπηκε για λίγο μετά τις 15:30 έξω από το Κλάρενς Χάουζ.
 

karolos_kamila

Η κυκλοφορία διακόπηκε για λίγο μετά τις 15:30 έξω από το Κλάρενς Χάουζ.
 

Έφτασε εσπευσμένα στο Λονδίνο ο πρίγκιπας Χάρι

Έφτασε εσπευμένα στο Λονδίνο ο πρίγκιπας Χάρι μετά τη ενημέρωση από τον πατέρα του βασιλιά Κάρολο ότι πάσχει από καρκίνο. Σύμφωνα με την Telegraph, ο δούκας του Σάσεξ, πρίγκιπας Χάρι, ο μικρότερος γιος του 75χρονου μονάρχη, ο οποίος έχει απαρνηθεί τα βασιλικά του καθήκοντα και ζει τα τελευταία χρόνια στις ΗΠΑ, έφτασε στο αεροδρόμιο του Χίθροου ταξιδεύοντας με νυχτερινή πτήση για να επισκεφτεί τον πατέρα του στην κατοικία του στο Λονδίνο στο Clarence House.
Ο Χάρι έχει αποξενωθεί από τον πατέρα του και τον αδελφό του τα τρία τελευταία χρόνια και το 2023 εξέδωσε μια αυτοβιογραφία στην οποία επικρίνει τη βασιλική οικογένεια. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δευτερότοκος γιος του Βρετανού μονάρχη έφτασε στο Λονδίνο χωρίς τη Μέγκαν Μαρκλ.

Όπως μεταδίδει η Daily Mail, ο δούκας του Σάσσεξ επιβιβάστηκε σε πτήση της British Airways με προορισμό το Χίθροου του Λονδίνου αμέσως μόλις έμαθε για την διάγνωση του πατέρα του. Τα βρετανικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι ο βασιλιάς επικοινώνησε προσωπικά και ενημέρωσε τους δύο γιους του για την κατάσταση της υγείας του.

Σύμφωνα πάντα με την Daily Mail ο Χάρι ζήτησε να μείνει στο κάστρο του Ουίνδσορ προκειμένου να επισκέπτεται και τον τάφο της γιαγιάς του, βασίλισσας Ελισάβετ αλλά το Παλάτι αρνήθηκε το αίτημα του.

Επιπλέον δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα συναντηθεί με τον αδερφό του ή την Κέιτ Μίντελτον, η οποία αναρρώνει από σοβαρή επέμβαση στην κοιλιακή χώρα στο σπίτι της στο Ουίνδσορ. Μέχρι σήμερα από το περιβάλλον του πρίγκιπα Ουίλιαμ υπήρχαν «διαρροές» ότι είναι εξαιρετικά θυμωμένος με τον αδερφό του και πιστεύει ότι το χάσμα μεταξύ τους δεν μπορεί να γεφυρωθεί. Ωστόσο βασιλικοί ανταποκριτές υποστηρίζουν ότι αυτή είναι μία σημαντική ευκαιρία προκειμένου να έρθουν και πάλι κοντά τα δύο αδέρφια. Άλλωστε και ο ίδιος ο βασιλιάς Κάρολος Γ' φέρεται να τους είχε πει να αφήσουν στις άκρη τις όποιες διαφωνίες τους και να έρθουν και πάλι κοντά.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανείπωτη τραγωδία: Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε τροχαίο - «Έσβησε» μοτοσικλετιστής – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του - Βίντεο
Δημοσκόπηση «Καθημερινής»: Οκτώ μήνες πριν την κάλπη - Τι θα ψήφιζαν οι πολίτες αν είχαμε σήμερα εκλογές
Τραγωδία στη Λεμεσό: Έπεσε από τον δεύτερο όροφο και βρήκε τραγικό θάνατο 32χρονος - Προσπάθησε να μπει από το παράθυρο στο υπνοδωμάτιο
H Wizz Air στο «T»: Μεγάλη επένδυση στην Κύπρο με νέα δρομολόγια από Λάρνακα και για πρώτη φορά από Πάφο – Τα σχέδια για το μέλλον και ο παράγοντας «πόλεμος»
ΕΡΕΥΝΑ - Χριστούγεννα στην Κύπρο: «Εξαφανίζονται» οι κρατήσεις σε ξενοδοχεία για διακοπές και ρεβεγιόν – Πού κυμαίνονται οι τιμές
Υπόθεση 102 κιλών ναρκωτικών: Είχαν απασχολήσει ξανά τις Αρχές δύο από τους συλληφθέντες - Αφέθηκε ελεύθερος 49χρονος
Οι κατασκευαστές προειδοποιούν: Μην το κάνετε αυτό στο πλυντήριο ρούχων σας αμέσως μετά τη χρήση του

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για μισαλλοδοξία ο Τατάρ - «Οι διαπραγματεύσεις δεν θα συνεχίσουν από το Κρανς Μοντανά»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για μισαλλοδοξία ο Τατάρ - «Οι διαπραγματεύσεις δεν θα συνεχίσουν από το Κρανς Μοντανά»

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ επανέλαβε το Σάββατο το αίτημά του για λύση δύο κρατών στην Κύπρο, μετά την τριμερή συνάντηση στη Νέα Υόρκη με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Εξάλλου ο κ. Τατάρ ανέφερε ότι προγραμματίζεται μια συνάντηση σε μορφή 5+1 πριν από το τέλος του έτους, λέγοντας πως «θα είμαι κι εγώ εκεί».

BEST OF TOTHEMAONLINE