Βρετανία: Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ επιστρέφει στα δημόσια καθήκοντά του – Πρώτη εμφάνιση μετά την περιπέτεια με Κάρολο και Κέιτ

Βρετανία: Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ επιστρέφει στα δημόσια καθήκοντά του – Πρώτη εμφάνιση μετά την περιπέτεια με Κάρολο και Κέιτ

Ο πρίγκιπας της Βρετανίας Ουίλιαμ επιστρέφει σήμερα στις δημόσιες υποχρεώσεις του έπειτα από τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε η σύζυγός του Κέιτ και την αποκάλυψη από τον πατέρα του, τον βασιλιά Κάρολο, ότι πάσχει από καρκίνο, και αναμένεται να αναλάβει έναν πιο προβεβλημένο ρόλο κατά την απουσία του πατέρα του από τη δημόσια ζωή.

Ο Ουίλιαμ ανέβαλε όλες τις προγραμματισμένες υποχρεώσεις του για να ασχοληθεί με τα τρία παιδιά του μετά την προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, στην οποία υποβλήθηκε η 42χρονη σύζυγός του Κέιτ, στις 16 Ιανουαρίου.

Έκτοτε, ο πατέρας του υποβλήθηκε σε επέμβαση στο ίδιο νοσοκομείο για υπερπλασία του προστάτη προτού ανακοινώσουν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, τη Δευτέρα, ότι εξετάσεις που ακολούθησαν στον 75χρονο μονάρχη αποκάλυψαν μια μορφή καρκίνου.

Σήμερα, ο Ουίλιαμ, 41 ετών, θα πραγματοποιήσει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τα δύο περιστατικά υγείας των δικών του, όταν θα απονείμει, στη διάρκεια επίσημης τελετής στο Κάστρο του Ουίνδσορ, κρατικές τιμές και αργότερα θα παραστεί σε δείπνο της φιλανθρωπικής οργάνωσης της υπηρεσίας των νοσοκομειακών ελικοπτέρων του Λονδίνου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

Στη σημασία της αποκλιμάκωσης της κρίσης στη Μέση Ανατολή αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας, σε συνέντευξή του στο Bloomberg TV, την ανάγκη για συντονισμό της ΕΕ, χωρών της περιοχής αλλά και των ΗΠΑ για να επιτευχθεί διά της διπλωματικής οδού κατάπαυση του πυρός. Αν δεν υπάρξει αποκλιμάκωση, οι συνέπειες θα είναι σοβαρές, είπε, προτείνοντας, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία ενός «συνασπισμού προθύμων» για να παρουσιαστεί ένα σχέδιο αποκλιμάκωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE