ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Πότε και σε ποιες περιοχές θα βρέξει - Ομίχλη στην ατμόσφαιρα - Αναλυτικά η πρόγνωση

Καιρός: Πότε και σε ποιες περιοχές θα βρέξει - Ομίχλη στην ατμόσφαιρα - Αναλυτικά η πρόγνωση

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Από την Κυριακή και μετά, στην ατμόσφαιρα, ενδέχεται κατά διαστήματα να αιωρείται αραιή σκόνη, σύμφωνα με το δελτίο καιρού από το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Απόψε θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη ελαφρά βροχή, κυρίως σε παράλιες περιοχές. Τοπικά κατά τις αυγινές κυρίως ώρες, ενδέχεται να σημειωθεί αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος ωστόσο θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις οι οποίες πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, στα ορεινά και το εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, και σταδιακά κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ενώ στα δυτικά και νοτιοδυτικά νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.

Τη Δευτέρα, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένεται να σημειωθούν τοπικές βροχές.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Κυριακή και τη Δευτέρα για να παραμείνει πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Τρίτη θα σημειώσει μικρή πτώση.

Το ύψος του χιονιού στην πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 2 εκατοστά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top