ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αυξήσεις στο ρεύμα: Δεν έλαβε αποφάσεις για το 6% η ΑΗΚ - Περιμένει ΡΑΕΚ

Αυξήσεις στο ρεύμα: Δεν έλαβε αποφάσεις για το 6% η ΑΗΚ - Περιμένει ΡΑΕΚ

Δεν έλαβε ακόμα αποφάσεις αναφορικά με τις αυξήσεις στο ρεύμα η ΑΗΚ, όπως ανακοινώθηκε μετά την ολοκλήρωση της πολύωρης συνεδρίας του ΔΣ της ΑΗΚ.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΑΗΚ, «το Διοικητικό Συμβούλιο όπως είναι γνωστό διορίστηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο και ανέλαβε επίσημα καθήκοντα στις 3 Φεβρουαρίου 2024, δηλαδή πριν από έξι μέρες.

Επιπρόσθετα, στο παρών στάδιο, δεν λήφθηκε οποιαδήποτε απόφαση από τη ΡΑΕΚ σε σχέση με την αναπροσαρμογή των διατιμήσεων. Συνεπώς, δεν υπάρχει επί του παρόντος θέμα προς ανακοίνωση.

Όταν παρθεί σχετική απόφαση από τη ΡΑΕΚ, το Διοικητικό Συμβούλιο θα την μελετήσει και με γνώμονα το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα και τις ανάγκες του Οργανισμού, σε συνδυασμό με τις οικονομικές δυνατότητες του, πάντοτε με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης προς τον τόπο και ιδιαίτερα τους καταναλωτές, θα λάβει τις δέουσες αποφάσεις του».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«T» Podcast- The Newsroom: Ο Μαρίνος Νομικός «καυτηριάζει» την επικαιρότητα: Η πορεία του ΠτΔ, οι γάμοι ομόφυλων ζευγαριών, οι εκλογές και το Κυπριακό

«Είναι σε κώμα μετά από έναν χρόνο» λέει η μητέρα του μόνου επιζώντα από το πρώτο βαγόνι της τραγωδίας των Τεμπών

Ευρωεκλογές: Προανήγγειλε ψηφοδέλτιο με εκπλήξεις ο Περδίκης - Πότε θα γίνουν οι ανακοινώσεις

Θρίλερ για την Γερμανίδα ΥΠΕΞ: Διέκοψε πρόωρα την επίσκεψή της στο Μικολάιφ - Την παρακολουθούσε ρωσικό drone

Πρώην διαγωνιζόμενη του Ελληνικού «MasterChef» έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό τηςΠτΔ για Κυπριακό: «Υπάρχουν πολλές σκέψεις» - Τι μπορεί να προκαλέσει το ενδιαφέρον της Τουρκικής πλευράς;

ΠτΔ για Κυπριακό: «Υπάρχουν πολλές σκέψεις» - Τι μπορεί να προκαλέσει το ενδιαφέρον της Τουρκικής πλευράς;

Ελπίζουμε να καταστεί δυνατόν να υπάρξουν επαφές της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό σε πιο ψηλό επίπεδο, στην Τουρκία, ακόμα και στο επίπεδο του Προέδρου της χώρας, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top