Αυξήσεις στο ρεύμα: Δεν έλαβε αποφάσεις για το 6% η ΑΗΚ - Περιμένει ΡΑΕΚ

Αυξήσεις στο ρεύμα: Δεν έλαβε αποφάσεις για το 6% η ΑΗΚ - Περιμένει ΡΑΕΚ

Δεν έλαβε ακόμα αποφάσεις αναφορικά με τις αυξήσεις στο ρεύμα η ΑΗΚ, όπως ανακοινώθηκε μετά την ολοκλήρωση της πολύωρης συνεδρίας του ΔΣ της ΑΗΚ.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΑΗΚ, «το Διοικητικό Συμβούλιο όπως είναι γνωστό διορίστηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο και ανέλαβε επίσημα καθήκοντα στις 3 Φεβρουαρίου 2024, δηλαδή πριν από έξι μέρες.

Επιπρόσθετα, στο παρών στάδιο, δεν λήφθηκε οποιαδήποτε απόφαση από τη ΡΑΕΚ σε σχέση με την αναπροσαρμογή των διατιμήσεων. Συνεπώς, δεν υπάρχει επί του παρόντος θέμα προς ανακοίνωση.

Όταν παρθεί σχετική απόφαση από τη ΡΑΕΚ, το Διοικητικό Συμβούλιο θα την μελετήσει και με γνώμονα το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα και τις ανάγκες του Οργανισμού, σε συνδυασμό με τις οικονομικές δυνατότητες του, πάντοτε με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης προς τον τόπο και ιδιαίτερα τους καταναλωτές, θα λάβει τις δέουσες αποφάσεις του».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Εκδίκηση για τον θάνατο του Χαμενεΐ υπόσχεται το Ιράν – Για νέα πιο σφοδρά χτυπήματα απειλεί ο Τραμπ

LIVE: Εκδίκηση για τον θάνατο του Χαμενεΐ υπόσχεται το Ιράν – Για νέα πιο σφοδρά χτυπήματα απειλεί ο Τραμπ

Σε κατάσταση απόλυτου συναγερμού βρίσκεται η Μέση Ανατολή τις τελευταίες ώρες, την ώρα που επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του ανώτατου ηγέτη του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ από την ιρανική τηλεόραση. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE