Αυξήσεις στο ρεύμα: Δεν έλαβε αποφάσεις για το 6% η ΑΗΚ - Περιμένει ΡΑΕΚ

Αυξήσεις στο ρεύμα: Δεν έλαβε αποφάσεις για το 6% η ΑΗΚ - Περιμένει ΡΑΕΚ

Δεν έλαβε ακόμα αποφάσεις αναφορικά με τις αυξήσεις στο ρεύμα η ΑΗΚ, όπως ανακοινώθηκε μετά την ολοκλήρωση της πολύωρης συνεδρίας του ΔΣ της ΑΗΚ.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΑΗΚ, «το Διοικητικό Συμβούλιο όπως είναι γνωστό διορίστηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο και ανέλαβε επίσημα καθήκοντα στις 3 Φεβρουαρίου 2024, δηλαδή πριν από έξι μέρες.

Επιπρόσθετα, στο παρών στάδιο, δεν λήφθηκε οποιαδήποτε απόφαση από τη ΡΑΕΚ σε σχέση με την αναπροσαρμογή των διατιμήσεων. Συνεπώς, δεν υπάρχει επί του παρόντος θέμα προς ανακοίνωση.

Όταν παρθεί σχετική απόφαση από τη ΡΑΕΚ, το Διοικητικό Συμβούλιο θα την μελετήσει και με γνώμονα το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα και τις ανάγκες του Οργανισμού, σε συνδυασμό με τις οικονομικές δυνατότητες του, πάντοτε με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης προς τον τόπο και ιδιαίτερα τους καταναλωτές, θα λάβει τις δέουσες αποφάσεις του».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συναγερμός στις Βάσεις Ακρωτηρίου: Άγνωστο αντικείμενο έπεσε εντός Βάσης – Μήνυμα «μείνετε στα σπίτια σας» στους κατοίκους - Βίντεο

Συναγερμός στις Βάσεις Ακρωτηρίου: Άγνωστο αντικείμενο έπεσε εντός Βάσης – Μήνυμα «μείνετε στα σπίτια σας» στους κατοίκους - Βίντεο

Σε αυξημένη ετοιμότητα βρίσκονται οι Αρχές των Βρετανικών Βάσεων, μετά από περιστατικό που σημειώθηκε εντός της στρατιωτικής περιφραγμένης περιοχής στο Ακρωτήρι Λεμεσού, όταν άγνωστο αντικείμενο φέρεται να έπληξε τον χώρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE