ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναντήθηκε με Παπαδόπουλο ο Δαμιανού - Συζητήθηκαν οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο τομέας της Δημόσιας Υγείας

Συναντήθηκε με Παπαδόπουλο ο Δαμιανού - Συζητήθηκαν οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο τομέας της Δημόσιας Υγείας

Στα πλαίσια των επαφών του με όλα τα Κοινοβουλευτικά Κόμματα, o Υπουργός Υγείας κ. Μιχάλης Δαμιανός είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος κ. Νικόλα Παπαδόπουλο και στελέχη του κόμματος, στα γραφεία του ΔΗΚΟ, στη Λευκωσία.

Ο Υπουργός Υγείας σε δηλώσεις του μετά το πέρας της συνάντησης χαρακτήρισε πολύ εποικοδομητική τη συζήτηση, σημειώνοντας ότι στη διάρκεια αυτής, συζητήθηκαν οι προτεραιότητες του Υπουργείου Υγείας σε ότι αφορά στο πρόγραμμα διακυβέρνησης του κ. Νίκου Χριστοδουλίδη.

«Είναι πολύ μεγάλες οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο τομέας της Δημόσιας Υγείας. Το ΔΗΚΟ θα είναι δίπλα μας αρωγός και συμπαραστάτης στην επίλυση αυτών των προβλημάτων. Θα συνεχίσουμε να έχουμε μια στενή επαφή. Είμαστε σίγουροι ότι όπου υπάρχει συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς πράγματα μπορούν να γίνουν, προβλήματα μπορούν να λυθούν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Δαμιανός.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, κ. Νικόλας Παπαδόπουλος ανέφερε ότι κατά τη συνάντηση, ο Υπουργός Υγείας τους μετέφερε τις προτεραιότητες και το όραμα του για το Υπουργείο Υγείας αλλά και ευρύτερα για τον τομέα της Υγείας. «Πρόκειται για έναν τομέα με πολλές προκλήσεις και πολλά προβλήματα, αλλά και προοπτική», ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος και σημείωσε μεταξύ άλλων ότι «το ΔΗΚΟ είναι έτοιμο να βοηθήσει τον φίλο Υπουργό Υγείας αλλά και το Υπουργείο Υγείας στην υλοποίηση ενός πολύ σημαντικού έργου. Την υλοποίηση από τη μία του κυβερνητικού Προγράμματος του κ. Νίκου Χριστοδουλίδη, αλλά πάνω από όλα, την προώθηση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων των Κυπρίων ασθενών».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο τηςΚυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top