ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Κατευθυνόμενο» το δημοσίευμα για Βαρώσι λένε αρμόδιες πηγές

«Κατευθυνόμενο» το δημοσίευμα για Βαρώσι λένε αρμόδιες πηγές

Κατευθυνόμενα δημοσιεύματα που επιχειρούν να υπονομεύσουν τις προσπάθειες για επάνοδο στον διάλογο για λύση του Κυπριακού χαρακτήρισαν πηγές που μίλησαν στο ΚΥΠΕ δημοσίευμα της Βρετανικής Daily Εxpress η οποία κάνει λόγο για μετατροπή των Βαρωσίων σε Λας Βέγκας με τεράστιες επενδύσεις υποστηρίζοντας ότι ένα ξενοδοχείο ανήκει στην βασιλική οικογένεια της Βρετανίας.

Τονίζοντας ότι πέρσι η Κυβέρνηση της χώρας είχε διαψεύσει τους εν λόγω ισχυρισμούς, που ανακυκλώνονται για άλλη μια φορά, οι ίδιες πηγές σημείωσαν στο ΚΥΠΕ ότι «πρόκειται για κατευθυνόμενα δημοσιεύματα που επιχειρούν να υπονομεύσουν τις προσπάθειες για επάνοδο στον διάλογο για λύση του Κυπριακού».

Είναι δημοσιεύματα, υπογράμμισαν, προς την κατεύθυνση δημιουργίας στεβλών εντυπώσεων και πρόσθετων προβλημάτων αντί υποστήριξης της προσπάθειας άρσης του αδιεξόδου. Εξάλλου, πρόσθεσαν, οι αρμόδιες υπηρεσίες διερευνούν πάντοτε κάθε ισχυρισμό, από όπου κι αν προέρχεται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο τηςΚυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top