«Κατευθυνόμενο» το δημοσίευμα για Βαρώσι λένε αρμόδιες πηγές

«Κατευθυνόμενο» το δημοσίευμα για Βαρώσι λένε αρμόδιες πηγές

Κατευθυνόμενα δημοσιεύματα που επιχειρούν να υπονομεύσουν τις προσπάθειες για επάνοδο στον διάλογο για λύση του Κυπριακού χαρακτήρισαν πηγές που μίλησαν στο ΚΥΠΕ δημοσίευμα της Βρετανικής Daily Εxpress η οποία κάνει λόγο για μετατροπή των Βαρωσίων σε Λας Βέγκας με τεράστιες επενδύσεις υποστηρίζοντας ότι ένα ξενοδοχείο ανήκει στην βασιλική οικογένεια της Βρετανίας.

Τονίζοντας ότι πέρσι η Κυβέρνηση της χώρας είχε διαψεύσει τους εν λόγω ισχυρισμούς, που ανακυκλώνονται για άλλη μια φορά, οι ίδιες πηγές σημείωσαν στο ΚΥΠΕ ότι «πρόκειται για κατευθυνόμενα δημοσιεύματα που επιχειρούν να υπονομεύσουν τις προσπάθειες για επάνοδο στον διάλογο για λύση του Κυπριακού».

Είναι δημοσιεύματα, υπογράμμισαν, προς την κατεύθυνση δημιουργίας στεβλών εντυπώσεων και πρόσθετων προβλημάτων αντί υποστήριξης της προσπάθειας άρσης του αδιεξόδου. Εξάλλου, πρόσθεσαν, οι αρμόδιες υπηρεσίες διερευνούν πάντοτε κάθε ισχυρισμό, από όπου κι αν προέρχεται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Το παρών τους στο 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, θα δώσουν στις επτά απόψε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE