LIFESTYLE

Survivor 2024: Κλείδωσε η τετράδα του «κόκκινου» τάκου, έκπληξη με Δαλάκα - Δείτε βίντεο

Survivor 2024: Κλείδωσε η τετράδα του «κόκκινου» τάκου, έκπληξη με Δαλάκα - Δείτε βίντεο

Στα Μπλε βάφτηκε η 6η εβδομάδα του Survivor 2024, με αποτέλεσμα ο τάκος να βαφτεί στα Κόκκινα. Οι Μαχητές πήρα το αίμα τους πίσω για την προηγούμενη εβδομάδα που δεν είχαν σταυρώσει νίκη και με την 3η συνεχόμενη ασυλία τους οδήγησαν στον τάκο των Διασήμων μετά τις Ζωή Ασουμανάκη και Όλγα Πηλιάκη και την Μαρία Αντωνά, ενώ ο MVP της εβδομάδας Φάνης Μπολέτσης επέλεξε την Κατερίνα Δαλάκα, η οποία βγήκε για πρώτη φορά στον τάκο του ριάλιτι επιβίωσης.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (13/1) η δεύτερη υποψήφια των Κόκκινων σχολίασε την απόφαση της ομάδας της να την ρίξει στον τάκο τονίζοντας ότι θα ήταν άδικο να είναι άλλος υποψήφιος, ενώ αναφέρθηκε και στην προσθήκη της Σταυρούλας στην Μπλε ομάδα που όπως είπε είναι ότι καλύτερο θα μπορούσαν να είχαν οι αντίπαλοί της στο Survivor.

Η Σταυρούλα φαίνεται πως έχει γίνει ο... εφιάλτης των γυναικών της Κόκκινης ομάδας και κυρίως των δυνατών παικτριών που είδαν τα στατιστικά τους να πέφτουν από την ημέρα που επέστρεψε στον Άγιο Δομίνικο. Η πρώτη αντίδραση ήρθε από την Ασημίνα Χατζηανδρέου η οποία δήλωσε πως το ότι η μπλε ομάδα αποθέωσε μια παίκτρια που είναι στο παιχνίδι μόλις 3 μέρες, υποβιβάζει τα υπόλοιπα κορίτσια.

Η παίκτρια της Κόκκινης ομάδας δήλωσε μεταξύ άλλων: «Αυτό υποβιβάζει τα υπόλοιπα κορίτσια της ομάδας, ειδικά την Δώρα, η οποία έβγαινε μπροστά κι έπαιρνε στην πλάτη της όλη την ομάδα, την ώρα που εγώ και η Δαλάκα κάναμε το "πάρτι", τη "φιέστα". Ήμουν η μόνη που βγήκα και το είπα και χαίρομαι, γιατί έχω μάθει να στηρίζω και να είμαι αντικειμενική. Αυτό το πράγμα στο χθεσινό συμβούλιο είναι ότι βγήκαν και αποθέωσαν μια παίκτρια που έχει μόλις 3 μέρες εδώ και τις υπόλοιπες που είναι εδώ και έχουν φέρει νίκες στην ομάδα και παίζουν στα ίσα, γιατί εγώ με τη Δώρα παίζω στα ίσα και τη θεωρώ πολύ δυνατή παίκτρια κι η Ιωάννα είναι μια πολύ γρήγορη παίκτρια. Μπορεί να μην είναι τόσο καλή στον στόχο μερικές φορές, αλλά είναι μια γρήγορη παίκτρια. Πώς υποβιβάζεις τα άλλα κορίτσια κι αποθεώνεις μόνο ένα κομμάτι της ομάδας σου;».

Μιλώντας στην κάμερα του Survivor, η Σταυρούλα Χρυσαειδή εξήγησε από την πλευρά της πως η Ασημίνα λέει όλα αυτά για να σπείρει διχόνοια στην ομάδα της.

«Ο Τζέιμς είπε ότι βοηθώ την Μπλε ομάδα και είναι πιο ανεβασμένη. Σε εμένα η Ασημίνα είπε ότι αυτό αδικεί τη Δώρα και την Ιωάννα. Ενώ εγώ δεν ασχολούμαι καθόλου με την Ασημίνα, εκείνη προσπαθεί να σπείρει λίγο τη διχόνοια στην ομάδα μου. Δηλαδή, πιάνει τα κορίτσια. Όταν ανακοινώθηκε πως θα μπω στο Survivor, από ό,τι μου είπαν τα κορίτσια τις έπιασε, ήταν γλυκιά μαζί τους, ενώ πριν δεν μιλούσαν», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Υπήρχε αυτό το κλίμα και προσπαθούσε να βάλει ένα λιθαράκι στο μυαλό των κοριτσιών ότι εγώ ήρθα για να τις μηδενίσω. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο».

 Θέμα φαίνεται να έχει και η Κατερίνα Δαλάκα, αλλά περισσότερο με τον Τζέιμς Καφετζή και το σχόλιο του, ότι όλο αυτό το διάστημα έκανε πάρτι και μάτσαρε πιο αδύναμους παίκτες. Η ίδια δήλωσε πως δεν την αγγίζουν τα σχόλιά του γιατί ο Τζέιμς μπήκε στο Survivor για να βάλει φιτιλιές.

«Ο James ήρθε, όπως πάντα διαβασμένος, με σκοπό να βάλει φιτιλιές, να επηρεάσει την ψυχολογία μας, δεν με πειράζει καθόλου ο Τζέιμς. Έκανε σχόλιο ότι κάναμε πάρτι τόσο καιρό, εγώ και η Ασημίνα, δηλαδή ότι ματσάραμε παίκτριες πιο αδύναμες.

Στην ουσία αυτό το σχόλιο είναι υποτιμητικό για όλες τις κοπέλες της ομάδας που βρίσκεται, κανένας όμως δεν το σχολίασε. Θέλει να επηρεάσει την ψυχολογία μας και δεν θα τα καταφέρει» ανέφερε η Κατερίνα Δαλάκα στο Survivor.

Στον αγώνα για την 3η ασυλία οι Μπλε μπήκαν πάλι καλύτερα και προηγήθηκαν με 2-0, όμως αυτή τη φορά οι Κόκκινοι δεν τους επέτρεψαν να ξεφύγουν στο σκορ τουλάχιστον μέχρι το 6-6.

Οι Μαχητές βρήκαν τρόπο να ξεφύγουν να κρατήσουν τη διαφορά, με τον Φάνη Μπολέτση να φέρνει τον 10ο πόντο κάνοντας το 10-7 και να στέλνει τις ομάδες σε flag race.

Οι Διάσημοι κατάφεραν να πάρουν μόλις μια νίκη με το Φάνης και την Ιωάννα να γράφουν το τελικό 12-8 κόντρα στις Έλενα και Σάββα.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο MVP της εβδομάδας είναι ο Φάνης Μπολέτσης.

Οι Μπλε ήταν ενθουσιασμένοι με την 3η σερί νίκη τους που τους κράτησε ασφαλείς αυτή την εβδομάδα, με τις γυναίκες της ομάδας να το ρίχνουν στις βουτιές και την αμμοθεραπεια, ενώ ο Γιώργος Γκιουλέκας προσπαθούσε να μάθει τα κατατόπια της παραλίας και τις δουλειές της ομάδας.

Ενθουσιασμένη παρά την ήττα της ομάδας της ήταν και η Ελένα Αμανατίδου. Η 25χρονη πρωταθλήτρια στίβου των Διάσημων δείχνει να απολαμβάνει το τοπίο του Άγιου Δομίνικου.

Από την πλευρά της η Μαρία Αντωνά σχολίασε τις κινήσεις της Σταυρούλας Χρυσαειδή η οποία κάνει παρέα μόνο με τους άντρες της αντίπαλης ομάδας και τους κάνει μασάζ.

«Έχω παρατηρήσει και κατά τη διάρκεια του game και μετά το παιχνίδι που επιστρέφουμε στα πρόχειρα στα καταλύματα σαν να έχουν αλλάξει οι ισορροπίες της μπλε ομάδας. Η Σταυρούλα να κάνει τις διατάσεις στον Τζέιμς, ζέσταμα με τον Γιάννη και τον Φάνη και εκεί που ο Φάνης ήταν λίγο πιο κοντά με τα κορίτσια, θεωρώ ότι έχει προσεγγιστεί από τον Τζέιμς και την Σταυρούλα. Αυτό έχω παρατηρήσει. Τους προσέχει η Σταυρούλα, τους κάνει stretching, μασάζ και προφανώς τους δίνει συμβουλές. Μου κάνει εντύπωση που είναι μόνο προς τα αντρικά πρόσωπα της ομάδας και όχι στο γυναικείο» είπε η Μαρία Αντωνά για την Σταυρούλα στο Survivor.

Στο Συμβούλιο του Νησιού ο Γιώργος Λιανός ξεκίνησε ανακοινώνοντας πως ο νέος παίκτης των Μπλε Κωνσταντίνος Βουγιουκαλάκης λόγω προβλήματος υγείας δεν θα μπορέσει να συνεχίσει στο Survivor και θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης.

«Πριν περάσουμε στη διαδικασία του συμβουλίου, έχω να σας κάνω μία σημαντική ανακοίνωση. Όπως ξέρετε πολύ καλά, ο νέος παίκτης των Μαχητών, Κωνσταντίνος Βουγιουκλάκης, βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Αν και είχε περάσει με επιτυχία και τις ιατρικές και τις αθλητικές εξετάσεις στην Αθήνα, εδώ κατά την πρώτη του αναμέτρηση ένιωσε δυσφορία, τον πήγαμε για παρακολούθηση, έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις. Εμφάνισε ένα μικρό πρόβλημα υγείας και επειδή για εμάς το θέμα της υγείας είναι πιο πάνω από όλα τα υπόλοιπα, δυστυχώς ο Κωνσταντίνος δεν θα μπορέσει να συνεχίσει στο Survivor» ανέφερε ο Γιώργος Λιανός.

Στη συνέχεια οι παίκτες της Μπλε ομάδας σχολίασαν τις ερωτήσεις του Γκιουλέκα, ενώ οι «παλιοί» αναφέρθηκαν στην επιστροφή τους στον Άγιο Δομίνικο με την Σταυρούλα να λέει ότι είχε αφήσει πίσω της τις κακές αναμνήσεις και τον Τζέιμς να αποκαλύπτει ότι το σημείο που χρησιμοποιούσε για να κάνει την ανάγκη του πέρσι στο All Star το χρησιμοποιούσαν για στέκι. «Σε αυτό το στέκι είχαν γίνει πολλές βρώμικες συζητήσεις» είπε χαριτολογώντας ο Γιώργος Λιανός.

Στη κάλπη τα «κουκιά» για τους Διάσημους ήταν μετρημένα και η Μαρία Αντωνά με 6 ψήφους έγινε η τρίτη του τάκου μετά τις Ζωή Ασουμανάκη και Όλγα Πηλιάκη.

Η Μαρία Αντωνά δήλωσε πως το περίμενε και είναι έτοιμη για τη μονομαχία.

Οι Κόκκινοι είχαν την ψευδαίσθηση ότι ο MVP Φώτης θα επέλεγε για 4η του τάκου μια αδύναμη παίκτρια της ομάδας του, όμως τους διέψευσε δίνοντας την πιο δυνατή παίκτρια των Διασήμων, την Κατερίνα Δαλάκα.

«Δεν είναι δύσκολη θέση, αλλά άλλη μία ημέρα που θα αγωνιστούμε. Δεν έχω βρεθεί ποτέ υποψήφια στο Survivor» είπε η παίκτρια με τον Γιώργο Λιανό να τονίζει: «Δεν περίμενα να ακούσω τόσο νωρίς το όνομά σου».

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top