ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απούσα η Αννίτα από τη Σύσκεψη Αρχηγών Κομμάτων - Τι την ενόχλησε

Απούσα η Αννίτα από τη Σύσκεψη Αρχηγών Κομμάτων - Τι την ενόχλησε

Πρόλαβε την Αννίτα Δημητρίου ο Νίκος Χριστοδουλίδης και προκαλώντας ενόχληση στην Πρόεδρο του ΔΗΣΥ.

Έκτακτη σύσκεψη αρχηγών κομμάτων συγκάλεσε χθες το απόγευμα για σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με θέμα την τοπική αυτοδιοίκηση.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε ενόχληση στην Πρόεδρο του ΔΗΣΥ και Πρόεδρο της Βουλής Αννίτα Δημητρίου καθώς πρώτον, πρόκειται για ειδοποίηση της τελευταίας στιγμής και ήδη είχε ανειλημμένες υποχρεώσεις. Κατά δεύτερον, η ίδια με την ιδιότητά της ως Πρόεδρος της Βουλής, κάλεσε σύσκεψη για το ίδιο θέμα πριν από δύο εβδομάδες για την ερχόμενη Πέμπτη, με καλεσμένο μάλιστα τον Υπουργό Εσωτερικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον ΔΗΣΥ εκπροσώπησε στη σύσκεψη Αρχηγών Κομμάτων τον Νίκο Σύκα, υπό την αρμοδιότητα του συντονιστή της Παράταξης σε θέματα της Επιτροπής Εσωτερικών της Βουλής.

Πάντως, μιλώντας στην εκπομπή Alpha Καλημέρα, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Αντωνίου υποστήριξε πως «η σύσκεψη του Προεδρικού δεν έχει στόχο την οποιαδήποτε νομοθετική αλλαγή ή παράταση της εφαρμογής της μεταρρύθμισης».

Ερωτηθείς γιατί συγκάλεσε την σύσκεψη σήμερα παρόλο που υπήρχε ήδη προγραμματισμένη σύσκεψη στη Βουλή υπό την πρόεδρο του Σώματος, ο Γιάννης Αντωνίου απάντησε πως δεν υπάρχει οποιαδήποτε σκοπιμότητα, απλά έτσι βόλευε το πρόγραμμα του Προέδρου και των αρχηγών κομμάτων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top