Ελλάδα: 27χρονος χτύπησε και έδωσε φάρμακα στην 19χρονη φίλη του για να διακόψει την εγκυμοσύνη της

Ελλάδα: 27χρονος χτύπησε και έδωσε φάρμακα στην 19χρονη φίλη του για να διακόψει την εγκυμοσύνη της

Στη σύλληψη ενός 27χρονου Αλβανού προχώρησαν οι αστυνομικοί στη Ζάκυνθο επειδή με τη βία διέκοψε την εγκυμοσύνη της 19χρονης φίλου του από το νησί.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τρίτης όταν ο 27χρονος πήγε και πήρε από το σπίτι της, την 19χρονη η οποία διένυε περίπου τον 2ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 27χρονος αφού πήγε την σύντροφό του στο σπίτι του, την έδεσε, την χτύπησε και την εξαναγκάσε να πάρει φάρμακα για να διακόψει την εγκυμοσύνη.

Το επόμενο πρωί ο 27χρονος μετέφερε την 19χρονη στο νοσοκομείο Ζακύνθου όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, έχοντας όμως αποβάλει.

Μετά από καταγγελία, άνδρες Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου συνέλαβαν, χθες, Τετάρτη, τον 27χρονο ο οποίος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας, διακοπής κυήσεως, επικίνδυνης σωματικής βλάβης και κλοπής, καθώς είχε αποσπάσει από την σύντροφό του το κινητό της τηλέφωνο.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Έσπασε τη σιωπηλή διαδικασία το Πακιστάν σε σχέση με το ψήφισμα ΣΑ ΟΗΕ για ΟΥΝΦΙΚΥΠ»

ΠτΔ: «Έσπασε τη σιωπηλή διαδικασία το Πακιστάν σε σχέση με το ψήφισμα ΣΑ ΟΗΕ για ΟΥΝΦΙΚΥΠ»

Σχόλια που δεν είναι θετικά για τη δική μας πλευρά έχει θέσει το Πακιστάν στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ σπάζοντας τη σιωπηλή διαδικασία για το ψήφισμα για ανανέωση της εντολής της ειρηνευτικής δύναμης των ΗΕ στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ), δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την Πέμπτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE