Τρέξτε να πληρώσετε τον Φόρο ακίνητης ιδιοκτησίας για να έχετε έκπτωση 20%

Τρέξτε να πληρώσετε τον Φόρο ακίνητης ιδιοκτησίας για να έχετε έκπτωση 20%

Έκπτωση 20% στο φόρο ακίνητης ιδιοκτησίας για όσους πληρώσουν μέσω τράπεζας ή διαδικτύου το φόρο μέχρι και την 30 Νοεμβρίου, με βάση νόμο που ψήφισε σήμερα η Βουλή.

Για όσους πληρώσουν στα Ταμεία των φορολογικών γραφείων η έκπτωση θα περιορίζεται στο 17,5%,

Η Ολομέλεια της Βουλής ψήφισε τις εκπτώσεις, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, όπως προαναφέρονται διαφοροποιώντας το νομοσχέδιο, το οποίο προέβλεπε ότι η έκπτωση θα ήταν 17,5% για όσους πλήρωναν στις τράπεζες ή το διαδίκτυο μέχρι την 31η Οκτωβρίου και 15% στα ταμεία των φορολογικών γραφείων μέχρι την 31η Οκτωβρίου.

Η παράταση μέχρι την 30η Νοεμβρίου δόθηκε μετά από τροπολογία του ΑΚΕΛ που ψηφίστηκε ομόφωνα από την Ολομέλεια.

Η Ολομέλεια της Βουλής της Βουλής απέρριψε με την πλειοψηφία των Βουλευτών του ΔΗΣΥ και του ΔΗΚΟ χωριστές τροπολογίες του ΑΚΕΛ της ΕΔΕΚ και των Οικολόγων.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE