ΕΛΛΑΔΑ

Σε Airbnb συνέλαβαν Βούλγαρο που εξαπάτησε και πήρε από ηλικιωμένη €7.000 στην Πάτρα

Σε Airbnb συνέλαβαν Βούλγαρο που εξαπάτησε και πήρε από ηλικιωμένη €7.000 στην Πάτρα

Ζωή χαρισάμενη έκανε ο Βούλγαρος «εισπράκτορας» μιας ακόμη σπείρας απατεώνων που δρούσαν στην Πάτρα, καθώς είχε μισθώσει και διαμέρισμα μέσω... Airbnb! Εκεί τον βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, μετά την καταγγελία μιας ηλικιωμένης που του παρέδωσε 7.000 ευρώ και ανακάλυψε ότι την είχαν εξαπατήσει.

Νωρίτερα, το πρωί της Τετάρτης, ένας άγνωστος επικοινώνησε τηλεφωνικά με την 87χρονη γυναίκα στην περιοχή της Λεύκας και της είπε ότι το παιδί της χρειαζόταν μεγάλο ποσό για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, επειδή δήθεν είχε τραυματιστεί σοβαρά.

Η ηλικιωμένη άφησε τα χρήματα σε έναν κάδο απορριμμάτων που της υπέδειξε ο «γιατρός», αλλά όταν τα παρέλαβε ο συνεργός του επικοινώνησε με το παιδί της και κατάλαβε πως την είχαν εξαπατήσει, με αποτέλεσμα να ειδοποιήσει την Αστυνομία.

Οι άνδρες της Ασφάλειας ακολούθησαν από τα πλάνα που κατέγραψαν κάμερες της περιοχής την διαδρομή του "εισπράκτορα" και εντόπισαν τον 51χρονο Βούλγαρο στο νοικιασμένο διαμέρισμα, όπου τον συνέλαβαν το ίδιο απόγευμα.

Σε βάρος του αλλοδαπού και του συνεργού του που είχε τηλεφωνήσει στην 87χρονη σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση και απάτη σε βαθμό κακουργήματος και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. Η προανάκριση συνεχίζεται για να ταυτοποιηθούν και άλλα μέλη της σπείρας και να διαλευκανθούν τυχόν άλλες απάτες που διέπραξαν.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• «Έσβησε» κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών - Εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού του

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για την έρευνα με το έργο τερματικού εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου

• Ανείπωτη θλίψη - «Έφυγε» η μικρή Έλενα Νικολάου - Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας

• Συγκινεί η Ιλάειρα Ζήση: Η φωτογραφία της κόρης της και το μήνυμα όλο νόημα



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top