Οι πρόσφυγες απο Ανδριανούπολη ξεκίνησαν την προεία τους προς Ελλάδα

Οι πρόσφυγες απο Ανδριανούπολη ξεκίνησαν την προεία τους προς Ελλάδα

Πορεία προς την Ελλάδα ξεκίνησαν οι πρόσφυγες οι οποίοι εδώ και τρεις μέρες είχαν παραμείνει στην Αδριανούπολη ζητώντας άδεια να πάνε προς τα σύνορα με Ελλάδα και από εκεί στην Γερμανία.

Η αστυνομία και η στρατοχωροφυλακή ωστόσο έχει βάλει εμπόδια στον δρόμο από όπου θα περάσουν οι πρόσφυγες από τη Συρία.

Οι πρόσφυγες περίμεναν εκεί για κάποιο διάστημα και στη συνέχεια κατάφεραν να περάσουν. Τώρα η στρατονομία έχει λάβει μέτρα μπροστά από τα σύνορα. Οι πρόσφυγες θεωρώντας ότι η Τουρκία άνοιξε τα σύνορα φώναζαν "Ευχαριστούμε Τουρκία".
 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.