ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξεκινά ποινική διερεύνηση στην ΣΚΟΚ - Έδωσε οδηγίες προς Αστυνομία ο Γενικός Εισαγγελέας

Ξεκινά ποινική διερεύνηση στην ΣΚΟΚ - Έδωσε οδηγίες προς Αστυνομία ο Γενικός Εισαγγελέας

Την έναρξη ποινικής διερεύνησης από την Αστυνομία, αναφορικά με το ενδεχόμενο πιθανής διάπραξης ποινικών αδικημάτων από μέλη της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Κύπρου, εισηγείται ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας Γιώργος Σαββίδης.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Νομικής Υπηρεσίας, με οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα προς τον Αρχηγό Αστυνομίας για την έναρξη ποινικής διερεύνησης αναφορικά με το ενδεχόμενο διάπραξης οποιωνδήποτε ποινικών αδικημάτων από μέλη της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Κύπρου και άλλων προσώπων, διαβιβάστηκαν σήμερα στην Αστυνομία τα σχετικά πορίσματα, καθώς και το συλλεχθέν μαρτυρικό υλικό, τα οποία είχαν παραδοθεί στον Γενικό Εισαγγελέα από την Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού.

Όπως αναφέρεται, τα πορίσματα διαβιβάστηκαν στον Γενικό Εισαγγελέα στις 2 Νοεμβρίου 2023 και 1 Φεβρουαρίου 2024, αντίστοιχα.

Λειτουργοί της Νομικής Υπηρεσίας της Δημοκρατίας, αφού μελέτησαν και αξιολόγησαν όλο το υλικό, εισηγήθηκαν την έναρξη ποινικής διερεύνησης από την Αστυνομία, αναφορικά με το ενδεχόμενο πιθανής διάπραξης οποιωνδήποτε ποινικών αδικημάτων τα οποία προκύπτουν από τα γεγονότα που αναφέρονται στα εν λόγω πορίσματα, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση Ιράν κατά Ισραήλ: Υπάρχει φόβος για την ασφάλεια στην Κύπρο; Απαντά ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος

Από πυροβόλο όπλο ρίχθηκαν οι πυροβολισμοί σε οικία στο Φρέναρος - Δεν υποψιάζεται κανένα ο 36χρονος

Ψάχνουν τα κλειστά κυκλώματα για την έκρηξη σε υπό ανακαίνιση ξενοδοχείο - Λαμβάνουν καταθέσεις από τους ιδιοκτήτες

Πόλος έλξης η Κύπρος αλλά…μειώθηκαν τα έσοδα από τον τουρισμό - Οι μεγαλύτερες αγορές και τα ποσά που ξόδεψαν

Έχεις φάρμακα που θες να πετάξεις; Θα μπορείς σε κάδους στα φαρμακεία - Ποια θα εξαιρούνταιLIVE: Συνεχίζονται οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Οι ΗΠΑ «δεν θα συμμετέχουν» σε αντεπίθεση κατά του Ιράν

LIVE: Συνεχίζονται οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Οι ΗΠΑ «δεν θα συμμετέχουν» σε αντεπίθεση κατά του Ιράν

Στη μύτη των ποδιών του είναι ολόκληρος ο πλανήτης, αναρωτώμενος αν το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top