ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη διεθνή έκθεση τουρισμού στο Βερολίνο ο Τατάρ

Στη διεθνή έκθεση τουρισμού στο Βερολίνο ο Τατάρ

Το ψευδοκράτος είναι ένας σημαντικός προορισμός στη Μεσόγειο, δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ στον παράνομο «Μπαϊράκ» από τη διεθνή έκθεση τουρισμού του Βερολίνου, την οποία επισκέφθηκε σήμερα, δεύτερη ημέρα της παρουσίας του στη γερμανική πρωτεύουσα.

Υπάρχει ανάγκη, συνέχισε, στήριης στις προσπάθειες των Τ/κ ν’ ακουστεί η φωνή τους, άρσης της "απομόνωσης" της "τδβκ" από φιλικές χώρες. Η Τουρκία, είπε, πάντοτε τους στηρίζει και στη Γερμανία μένουν 4 εκατομμύρια Τούρκοι πολίτες.

Σε μια από τις μεγαλύτερες τουριστικές εκθέσεις στον κόσμο, πρόσθεσε, «το κράτος, οι τουριστικοί οργανισμοί και οι εταιρείες μας συνεχίζουν να προβάλλουν την 'τδβκ' ως εμπορικό σήμα και προορισμό».

Επανέλαβε δε τον ισχυρισμό του ότι στην Κύπρο υπάρχουν «δύο λαοί, δύο κράτη». Ανέφερε επίσης ότι στη Γερμανία είχε και έχει συναντήσεις με Βουλευτές, δημάρχους και οργανωμένα σύνολα, ενώ με συνεντεύξεις του σε ΜΜΕ «δίδει φωνή στον τ/κ 'λαό'».

Ο κ. Τατάρ επισκέφθηκε αρχικά το περίπτερο του ψευδοκράτους και συναντήθηκε με ξενοδόχους και τουριστικούς φορείς. Επισκέφθηκε επίσης τα περίπτερα της Τουρκίας, όπου είχε συνάντηση τον Τούρκο Υπουργό Τουρισμού, Μεχμέτ Νουρί Ερσόι, καθώς και του Αζερμπαϊτζάν και της Κιργιζίας στην τουριστική έκθεση.

Σε δήλωσή του μετά την συνάντηση με τον κ. Ερσόι, ο Ερσίν Τατάρ είπε ότι στο πλαίσιο της "συμφωνίας" που έγινε με το τουρκικό Υπουργείο Τουρισμού, το ψευδοκράτος θα διαφημιστεί πρώτα στην Αγγλία και στη συνέχεια στη Γερμανία και στην Τουρκία αυτό τον μήνα. Ο Τ/κ ηγέτης πρόσθεσε ότι καταβάλλονται προσπάθειες για πτήσεις από τη Γερμανία προς τα κατεχόμενα χωρίς να χρειάζεται οι επιβάτες να αλλάζουν αεροπλάνο.

Η δυνατότητα προσγείωσης μεγάλων αεροσκαφών στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου, το οποίο λειτούργησε πέρυσι στις 20 Ιουλίου, έχει θετικό αντίκτυπο στον τουρισμό, όπως είπε. Στα σκαριά, ανέφερε, βρίσκονται νέες επενδύσεις και έργα στον τουρισμό. Εξάλλου, κ. Τατάρ ευχαρίστησε τον Τούρκο Πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για την υποστήριξή του.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top