ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκλειστικό «Τ»: Περιγράφουμε όσα «δείχνουν» τα επίμαχα βίντεο της Μονής Οσίου Αββακούμ- Σοκάρει το περιεχόμενο

Αποκλειστικό «Τ»: Περιγράφουμε όσα «δείχνουν» τα επίμαχα βίντεο της Μονής Οσίου Αββακούμ- Σοκάρει το περιεχόμενο

Σόδομα και Γόμορρα φαίνεται να διαδραματίστηκαν στην Ιερά Μονή Οσίου Αββακούμ, η οποία έκλεισε και οι μοναχοί αποχώρησαν από τον χώρο. Ραγδαίες εξελίξεις που διαδέχονται η μία την άλλη και σοκάρουν το Παγκύπριο.

Το Themaonline αποκαλύπτει όλα όσα διαδραματίστηκαν στα περιβόητα βίντεο, το περιεχόμενο των οποίων συγκλονίζει.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, στην Ιερά Μονή υπήρχε υπερσύγχρονο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, τόσο εντός όσο και εκτός του κτηρίου, για να προστατευθούν από τυχόν εγκληματικές ενέργειες. Και αυτό, διότι αποτελούσε κοινό μυστικό, ότι η Μονή είχε στα "ταμεία της" μεγάλα χρηματικά ποσά από εισφορές και παρακλήσεις για την ανοικοδόμηση της Μονής. 

Εικάζεται ότι το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται, όταν ένας εκ των μοναχών δημιούργησε αντίγραφο από το αρχείο των καμερών, το περιεχόμενο των οποίων "καίει" τους δύο μοναχούς. 

Ίδιες πηγές αναφέρουν ότι την περασμένη Τρίτη ο Μητροπολίτης Ταμασού Ησαΐας, μετέβη με συνεργάτες του στην Ιερά Μονή, όπου μετά από πολύωρες "ανακρίσεις" με τους μοναχούς αλλά και -κυρίως- την παρουσία μαρτυρικού υλικού, οι δύο μοναχοί υπέγραψαν παραδοχή η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί αύριο ενώπιον της συνεδρίας της Ιεράς Συνόδου.

-Σε βίντεο παρουσιάζεται ο ένας εκ των δύο μοναχών να προπηλακίζει πιστή και να την χτυπά με την μοναχική του ζώνη.

-Σε δεύτερο βίντεο, ακούγονται σεξουαλικά υπονοούμενα μεταξύ των δύο μοναχών, τα οποία παραπέμπουν σε ερωτική πράξη. Αξίζει να σημειωθεί πως τα λεκτικά είναι άκρως προκλητικά.

-Το τρίτο βίντεο φανερώνει μοναχό, ο οποίος δίνει οδηγίες προς όλους τους μοναχούς, πως σε περίπτωση που ερωτηθούν αναφορικά με εισφορές και χρήματα που εισπράττει η Μονή να υποστηρίζουν ότι δεν γνωρίζουν τίποτα και πως «ο καθένας κοιμάται στο κελί του».

Επιπρόσθετα,εμφανίζεται μοναχός να φυλάει στο στόμα μια πιστή.

Παράλληλα σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Τ», φαίνεται ότι το χρηματικό ποσό που φυλάσσεται στο χρηματοκιβώτιο της Μονής, ανέρχεται στις 800 χιλιάδες ευρώ.

Έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι η υπόθεση θα οδηγηθεί στο 5μελές δικαστήριο για διερεύνηση. Εκτός και αν η Ιερά Σύνοδος αποφανθεί ότι δεν υπάρχει αμφιβολία και τα τεκμήρια είναι ισχυρά και θα αναγκαστεί να τους καθαιρέσει.

Τέλος. πληροφορίεςπου προέρχονται από εκκλησιαστικούς κύκλους, δηλώνουν στο Themaonline, ότι από τη στιγμή που αρνούνται τις κατηγορίες,  θα παραπευθούν σε δίκη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Έβγαλαν μαχαίρια Αννίτα και Στέφανος - Αλληλοκατηγορίες με φόντο το ΕΛΑΜ

Έβγαλαν μαχαίρια Αννίτα και Στέφανος - Αλληλοκατηγορίες με φόντο το ΕΛΑΜ

17 ημέρες πριν από τις εκλογές και ενώ οι ψηφοφόροι αναμένουν να ακούσουν κάτι ουσιαστικό από τους υποψήφιους για τις ευρωεκλογές, αυτό το οποίο εισπράττουν είναι απλά ένα κλίμα τοξικό, με στόχο τον εντυπωσιασμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top