ΔΙΕΘΝΗ

«Θα συνεχίσω να σας υπηρετώ όσο καλύτερα το επιτρέπουν οι δυνάμεις μου» - Το πρώτο μήνυμα του βασιλιά Καρόλου μετά τη διάγνωση με καρκίνο

«Θα συνεχίσω να σας υπηρετώ όσο καλύτερα το επιτρέπουν οι δυνάμεις μου» - Το πρώτο μήνυμα του βασιλιά Καρόλου μετά τη διάγνωση με καρκίνο

Τη δέσμευσή του ότι «θα συνεχίσω να σας υπηρετώ όσο καλύτερα το επιτρέπουν οι δυνάμεις μου» θα περιλαμβάνει το πρώτο δημόσιο μήνυμα του βασιλιά Καρόλου μετά τη διάγνωσή του με καρκίνο και την έναρξη των θεραπειών στις οποίες υποβάλλεται τις τελευταίες πέντε εβδομάδες.

Το μήνυμα αυτό θα περιλαμβάνεται στο διάγγελμά του για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας και θα μεταδοθεί στο Αββαείο του Γουεστμίνστερ ενώπιον 2.000 ατόμων που θα δώσουν το «παρών» στην εκδήλωση - ανάμεσά τους η βασίλισσα Καμίλα και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ.

Στο 615 λέξεων διάγγελμά του που έχει ήδη μαγνητοσκοπηθεί, ο βασιλιάς Κάρολος θα αναφέρει, σύμφωνα με τη Sun, ότι «έχοντας γιορτάσει πρόσφατα τα 75α γενέθλιά μου, μου ζεσταίνει την καρδιά η σκέψη για το πώς η Κοινοπολιτεία ήταν μια σταθερά σε όλη τη ζωή μου - μια πολύτιμη πηγή δύναμης, έμπνευσης και υπερηφάνειας».

«Τις προηγούμενες εβδομάδες με συγκίνησαν οι σκέψεις και οι ευχές σας για την υγεία μου και εγώ από την πλευρά μου μπορώ να συνεχίσω να σας υπηρετώ όσο καλύτερα το επιτρέπουν οι δυνάμεις μου» θα προσθέσει ο Βρετανός βασιλιάς.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο σε όλη την Κοινοπολιτεία καθώς συνεχίζουμε μαζί το ταξίδι» θα πει, επίσης, ο βασιλιάς Κάρολος.

Το μήνυμα μαγνητοσκοπήθηκε τον περασμένο μήνα στο κάστρο του Ουίνδσορ με τον Κάρολο να φέρεται να στοχεύει να παρευρεθεί στη σύνοδο των επικεφαλής των κυβερνήσεων των κρατών της Κοινοπολιτείας στη Σαμόα τον προσεχή Οκτώβριο.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top