ΔΗΣΥ για Βουλευτικές: Πότε καταθέτουν τα μέλη του πρόταση ενδιαφέροντος για μία θέση στα έδρανα
Πραγματοποιήθηκε σήμερα 12/7 συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του Δημοκρατικού Συναγερμού.
Οπως αναφέρουν οι δικηγόροι στην ανακοίνωση, θα αποστείλουν στις Αρχές «το μαρτυρικό υλικό, περιλαμβάνοντας και οπτικοακουστικό υλικό που βρίσκεται στην κατοχή τους καθώς και κάθε σχετικό έγγραφο και τεκμήριο που κατέχεται από τους αυτόπτες ανεξάρτητους μάρτυρες».
«Οι δικηγόροι των δύο Ιερέων ενημερώνουν διά της παρούσας πως κατόπιν επικοινωνίας με τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές έχουν αναλάβει την διερεύνηση των καταγγελιών των μοναχών, καθώς και του Γέροντα Νεκτάριου και του Αρχιμανδρίτη Πορφύριου. Επίσης οι δικηγόροι των καταγγελθέντων παραπονούμενων θα αποστείλουν το μαρτυρικό υλικό, περιλαμβάνοντας και οπτικοακουστικό υλικό που βρίσκεται στην κατοχή τους καθώς και κάθε σχετικό έγγραφο και τεκμήριο που κατέχεται από τους αυτόπτες ανεξάρτητους μάρτυρες.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Όταν ο Αρχιμανδρίτης έκανε κήρυγμα για πάθη και φιλαργυρία- «Λερώθηκε η αγνότητα και έγινε πορνεία»
Περαιτέρω, ένας εκ των παραπονούμενων πατέρων, έχει καταγγείλει πως πέραν από την απαγωγή και την παράνομη κράτηση του από τον Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής, ασκήθηκε εναντίον του σωματική βία.
Ανδριάνα Κλαϊδη
Νικόλαος Κουλούρης
TTC TEMPLE COURT CHAMBERS»
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις