ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοβαρό τροχαίο στην Κοκκιντριμιθιά με την εμπλοκή 3 αυτοκινήτων! Κινδύνεψε έγκυος

Σοβαρό τροχαίο στην Κοκκιντριμιθιά με την εμπλοκή 3 αυτοκινήτων! Κινδύνεψε έγκυος

Σοβαρό τροχαίο, συνέβη το Σάββατο 19/9 στην Κοκκιντρομιθιά από το οποίο τραυματίστηκαν τέσσερα πρόσωπα και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο. Πληροφορίες για καθυστερημένων άφιξη ασθενοφόρων

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν γύρω στις 14:20 το μεσημέρι του Σαββάτου όταν στη Λεωφόρο Ειρήνης και Φιλίας στην Κοκκινοτριμθιά, αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα με συνοδηγό την 15χρονη κόρη της κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε άντρας από το Μάμμαρι με αποτέλεσμα το  δεύτερο όχημα να χτυπήσει τρίτο αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε αλτ και στο οποίο επέβαινε έγκυος γυναίκα.

Από το τροχαίο τραυματίστηκαν όλοι οι επιβαίνοντες στα τρία οχήματα και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για νοσηλεία, ενώ η έγκυος γυναίκα και η 15χρονη κοπέλα στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Άργησε αδικαιολόγητα το ασθενοφόρο;   

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας παρά την έγκαιρη ενημέρωση για το τροχαίο το ασθενοφόρο καθυστέρησε αδικαιολόγητα όπως υποστηρίζουν άτομα που βρέθηκαν στη σκηνή με αποτέλεσμα να κινδυνέψει η οδηγός του τρίτου οχήματα η οποία είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 52χρονος οδηγός του τροχαίου στο Παραλίμνι

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 52χρονος οδηγός του τροχαίου στο Παραλίμνι

Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο, με θύμα τον 52χρονο Nichola Charles Fox από τη Βρετανία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top