ΠΑΡΑ-THEMA

Ερωτήματα για τις τοποθετήσεις Μάριου Πελεκάνου

Ερωτήματα για τις τοποθετήσεις Μάριου Πελεκάνου

Ερωτηματικά αφήνουν οι σημερινές δηλώσεις του Μάριου Πελεκάνου, ο οποίος είναι και επίσημα πλέον, μέλος του ΕΛΑΜ. Ο κ. Πελεκάνος ο οποίος έσπασε τη σιωπή του κάνοντας ένα tour στα ΜΜΕ είπε αρκετά και ενδιαφέροντα, για τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να φύγει από τον ΔΗΣΥ και να μετακομίσει στο ΕΛΑΜ.

Σε ότι αφορά στις θέσεις του τέως Αντιπροέδρου του ΔΗΣΥ, αυτές ήταν και είναι γνωστές. Μεταναστευτικό, δημογραφικό, οικονομική πολιτική κλπ. Δεν τις έκρυψε ούτε όταν ήταν Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και το δεξί χέρι του Νίκου Αναστασιάδη, ούτε όταν βρισκόταν στα υψηλά δώματα του ΔΗΣΥ.

Αυτό το οποίο μας προκαλεί απορία, είναι η τοποθέτηση του κ. Πελεκάνου το πρωί στο τρίτο πρόγραμμα του ραδιοφώνου του ΡΙΚ, ότι δηλαδή θα έπρεπε να αποχωρούσε νωρίτερα από τον ΔΗΣΥ, όταν διαπίστωσε πως οι πολιτικές του θέσεις έβρισκαν έρεισμα στη βάση του ΔΗΣΥ, αλλά δεν έβρισκαν έρεισμα στην ηγεσία του κόμματος.

Αυτή η σοβαρή τοποθέτηση, θα πρέπει να σχολιαστεί από την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία δεν είναι η πρώτη φορά που «κατηγορείται» ότι βρίσκεται σε διάσταση με τη βάση, κάτι το οποίο διεφάνη κατά τις προεδρικές εκλογές και κατά τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν στο κόμμα, για τους υποψήφιους δημάρχους, αντιδημάρχους και προέδρους των επαρχιακών οργανισμών.

Απορία μας προκαλεί επίσης και για την αντίδραση του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, όταν ο κ. Πελεκάνος τον ενημέρωσε για την πρόθεσή του,να μεταπηδήσει στο ΕΛΑΜ.

Με την απορία θα μείνουμε...

ΕΓ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει η θερμοκρασία και... φέρνει μαζί της σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί η περιοχή μας - Ποια σενάρια επεξεργάζεται η Κυβέρνηση

Πόλος έλξης η Κύπρος αλλά…μειώθηκαν τα έσοδα από τον τουρισμό - Οι μεγαλύτερες αγορές και τα ποσά που ξόδεψαν

Έχεις φάρμακα που θες να πετάξεις; Θα μπορείς σε κάδους στα φαρμακεία - Ποια θα εξαιρούνταιLIVE: Συνεχίζονται οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Οι ΗΠΑ «δεν θα συμμετέχουν» σε αντεπίθεση κατά του Ιράν

LIVE: Συνεχίζονται οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Οι ΗΠΑ «δεν θα συμμετέχουν» σε αντεπίθεση κατά του Ιράν

Στη μύτη των ποδιών του είναι ολόκληρος ο πλανήτης, αναρωτώμενος αν το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top