ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρέας Ασσιώτης: Παρουσίασε τις προγραμματικές του θέσεις για ΕΟΑ Λευκωσίας

Ανδρέας Ασσιώτης: Παρουσίασε τις προγραμματικές του θέσεις για ΕΟΑ Λευκωσίας

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λευκωσίας, Ανδρέας Ασσιώτης, παρουσίασε την Τετάρτη τις προγραμματικές του θέσεις, ενόψει των εκλογών τοπικής αυτοδιοίκησης, αναφέροντας ότι η διαμόρφωση του εν λόγω προγράμματος στηρίχθηκε στις γνώσεις και την εμπειρία που απέκτησε μέσα από την πολύχρονη πορεία του στη δημόσια υπηρεσία.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο κ. Ασσιώτης εστίασε στις πολιτικές του προγράμματός του που αφορούν, μεταξύ άλλων, την υδατοπρομήθεια, τις αποχετεύσεις και τη διαχείριση όμβριων υδάτων, τη διαχείριση εγκαταστάσεων αστικών αποβλήτων, αλλά και τους στόχους που θέτει σε ό,τι αφορά την επέκταση των αρμοδιοτήτων του ΕΟΑ, και τα θέματα οριζόντιας πολιτικής.

Αναφερόμενος στις προκλήσεις ενώπιον των οποίων θα τεθεί ο ΕΟΑ Λευκωσίας, είπε πως παρά την όποια προεργασία θα γίνει μέχρι την 1η Ιουλίου, η συνένωση του προσωπικού, των διοικητικών και λειτουργικών διαδικασιών απαιτούν εντατική εργασία και συνεργασία μεταξύ του Προέδρου και του Συμβουλίου, των εργαζομένων στον Επαρχιακό Οργανισμό Αυτοδιοίκησης και των Συντεχνιών τους.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο τηςΚυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top