LIKE ONLINE

Netflix: Το πλούσιο «μενού» της πλατφόρμας για τον Απρίλιο και η σειρά «έκπληξη» που επιστρέφει

Netflix: Το πλούσιο «μενού» της πλατφόρμας για τον Απρίλιο και η σειρά «έκπληξη» που επιστρέφει

Την νέα λίστα με τις σειρές, τις ταινίες και τα ντοκιμαντέρ που θα παρουσιάσει το Netflix για τον φετινό Απρίλιο παρουσιάζουμε σήμερα. Μια ποικιλία από νέα προγράμματα έρχονται στην πλατφόρμα τον τέταρτο μήνα του έτους.

Στις μεγαλύτερες κυκλοφορίες είναι το δεύτερο μέρος του Rebel Moon με πρωταγωνίστρια τη Sofia Boutella, αλλά και το Scoop που παρουσιάζει την περιβόητη συνέντευξη του πρίγκιπα Άντριου με πρωταγωνίστρια τη Τζίλιαν Άντερσον.  Επίσης επιστρέφουν όλες οι σεζόν του Sex and the City.

Σειρές στο Netflix  

Ripley - Πρεμιέρα στις 4 Απριλίου          

Με πρωταγωνιστές τους Andrew Scott, Dakota Fanning και Johnny Flynn, το Ripley είναι μια σειρά θρίλερ που διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1960. Ακολουθεί έναν απατεώνα, ο οποίος προσλαμβάνεται από έναν πλούσιο άνδρα για μια μοναδική δουλειά στην Ιταλία. Παρασυρμένος σε μια ζωή πλούτου και προνομίων, καταλήγει να παίρνει δραστικά μέτρα και να υφαίνει έναν ιστό από ψέματα για να μην τον προλάβει η πραγματικότητα.

Scoop - Πρεμιέρα στις 5 Απριλίου

Στην ταινία "Scoop" πρωταγωνιστούν η Gillian Anderson και ο Rufus Sewell ως Emily Maitlis, υπεύθυνη συνεντεύξεων του BBC, και ο πρίγκιπας Andrew, αντίστοιχα, και παρέχει μια μυθιστορηματική περιγραφή του πώς οι γυναίκες του BBC Newsnight κλείδωσαν τον Andrew για την περιβόητη σκανδαλώδη συνέντευξή του το 2019. Η συνέντευξη, στην οποία ο Andrew υπερασπίστηκε τους δεσμούς του με τον Jeffrey Epstein- ήταν τέτοια συμφορά που οδήγησε τον πρίγκιπα να κάνει ένα "βήμα πίσω" από τα επίσημα καθήκοντά του. 

Files of the Unexplained - Πρεμιέρα στις 3 Απριλίου

Αναμενόμενο από τους λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας και των παράξενων εμπειριών, αυτό το ερευνητικό ντοκιμαντέρ οκτώ επεισοδίων ξεναγεί τους θεατές σε διάφορες ανεξήγητες υποθέσεις, από "παράξενες εξαφανίσεις, μυστηριώδη στοιχειώματα έως ανατριχιαστικές ψυχρές υποθέσεις".

Parasyte: The Grey - Πρεμιέρα στις 5 Απριλίου

Μια live-action προσαρμογή της σειράς manga Parasyte του Hitoshi Iwaaki, Parasyte: The Grey είναι μια νοτιοκορεατική σειρά επιστημονικής φαντασίας τρόμου και περιγράφει τη βίαιη κατάληψη του κόσμου από άγνωστα παρασιτικά πλάσματα που χρησιμοποιούν τους ανθρώπους ως ξενιστές και αποκτούν δύναμη, ενώ η ανθρωπότητα ετοιμάζεται να αντισταθεί.

Η Αεροπειρατεία της Πτήσης 601 - Πρεμιέρα στις 10 Απριλίου 

Σε μια αεροπειρατεία, δυο αεροσυνοδοί πρέπει να ξεγελάσουν τους αεροπειρατές εν μέσω έντονων διαπραγματεύσεων στον αέρα και στο έδαφος. Βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα.

Tαινίες στο Netflix  

Το Λαβράκι της Δεκαετίας - Πρεμιέρα στις 5 Απριλίου 

Εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα, αυτό το δράμα παρουσιάζει εκ των έσω πώς οι γυναίκες του Newsnight εξασφάλισαν την περίφημη συνέντευξη του πρίγκιπα Ανδρέα.

Κλοπή - Πρεμιέρα στις 12 Απριλίου 

Μια γυναίκα από την κοινότητα των Σαμί της Σουηδίας εντοπίζει έναν δολοφόνο για να ξεκαθαρίσει μια προσωπική υπόθεση. Βασισμένο σε αληθινά γεγονότα.

Rebel Moon — Μέρος 2: The Scargiver - Πρεμιέρα στις 19 Απριλίου 

Οι επαναστάτες ετοιμάζονται για μάχη κόντρα στον Μητρικό Κόσμο, ενώ άρρηκτοι δεσμοί σχηματίζονται, ήρωες αναδύονται και θρύλοι γεννιούνται. Μια ταινία του Ζακ Σνάιντερ.

City Hunter - Πρεμιέρα στις 25 Απριλίου 

Εξαιρετικός σκοπευτής και αδιόρθωτος πλεϊμπόι, ο ιδιωτικός ντετέκτιβ Ρίο Σάεμπα, συμμαχεί απρόθυμα με την αδελφή του νεκρού συνεργάτη του για να ερευνήσει τον θάνατό του.

Ντοκιμαντέρ στο Netflix  

Στη Σκηνή του Εγκλήματος: Γερμανία – Ο Νυχτερινός Δολοφόνος - Πρεμιέρα στις 3 Απριλίου 

Το 2012, μια σειρά από φρικιαστικές δολοφονίες προκάλεσαν σοκ στα πάρτι του Βερολίνου. Ο δολοφόνος παρέμενε ασύλληπτος μέχρι που ένας από τους στόχους του επέζησε.

Ανεξήγητα - Πρεμιέρα στις 3 Απριλίου 

Αυτή η ανατριχιαστική ερευνητική σειρά ντοκιμαντέρ ερευνά απόκοσμες συναντήσεις, παράξενες εξαφανίσεις, γεγονότα που στοιχειώνουν και άλλα αινιγματικά φαινόμενα.

Το Αντικοινωνικό Δίκτυο: Από τα Μιμίδια στο Χάος - Πρεμιέρα στις 5 Απριλίου 

Από το rick-τρολάρισμα στις viral θεωρίες συνωμοσίας, αυτό το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει πώς μια ανώνυμη ιστοσελίδα έγινε ένας κόμβος που προκαλεί πραγματικό χάος στον κόσμο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top