ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Παρουσίαση νέου κατάλογου ΙΚΕΑ 2016

Παρουσίαση νέου κατάλογου ΙΚΕΑ 2016

Ο νέος κατάλογος ΙΚΕΑ 2016 είναι εδώ και όπως κάθε χρόνο, είναι γεμάτος με ιδέες και λύσεις που θα σας εμπνεύσουν να δημιουργήσετε μια καλύτερη καθημερινή ζωή στο σπίτι σας.

Στην παρουσίαση του νέου κατάλογου ΙΚΕΑ στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ο Διευθυντής της ΙΚΕΑ Κύπρου, κ. Διονύσης Πυροβολισιάνος, τόνισε ότι «Ο φετινός κατάλογος ΙΚΕΑ έχει ως θέμα του κάτι που ενώνει τους ανθρώπους. Είναι ένα θέμα ιδιαίτερο για τον καθένα, ταυτόχρονα όμως και παγκόσμιο. Σχετίζεται με τη ζωή μέσα και γύρω από την κουζίνα και τις μικρές, μαγικές στιγμές που ζούμε εκεί. Γιατί στην τελική, οι μικρές στιγμές είναι και οι μεγαλύτερες!»

Αρχίζοντας από την κουζίνα – την καρδιά του σπιτιού - και πηγαίνοντας σε όλους τους χώρους, ο φετινός κατάλογος, παρουσιάζει πολλά νέα προϊόντα, νέες συλλεκτικές σειρές, καθώς και εύχρηστες και πρακτικές λύσεις για ολόκληρο το σπίτι. Επειδή το φαγητό είναι τρόπος ζωής που σχηματίζει την καθημερινότητά μας, η ΙΚΕΑ επιδιώκει στο να ζούμε πιο βιώσιμα, να ενδιαφερόμαστε για το τι τρώμε, πώς το τρώμε και για τους τρόπους που μπορούμε να μειώσουμε τα απορρίμματά μας. Επικεντρώνεται έτσι, στην καλλιέργεια, την ετοιμασία, το σερβίρισμα και τη σωστή αποθήκευση του φαγητού.

Με νέες προσθήκες στα αγαπημένα Σουηδικά πιάτα, το ανακαινισμένο εστιατόριο ΙΚΕΑ, εμπλουτίζει τη γκάμα του σερβίροντας κεφτεδάκια λαχανικών και κεφτεδάκια κοτόπουλου ως εναλλακτικές επιλογές. Και φυσικά ο περίφημος σολομός που πωλείται και σερβίρεται με τη σφραγίδα του ΑSC (Συμβουλίου Διαχείρισης Υδατοκαλλιέργειας).

Η παρουσίαση του νέου καταλόγου ΙΚΕΑ 2016 δεν περιορίστηκε μόνο στα προϊόντα, αλλά έδωσε έμφαση στις υπηρεσίες που προσφέρονται.

Με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και την άμεση πρόσβαση στα προϊόντα, η ΙΚΕΑ δημιούργησε πρόσφατα το ηλεκτρονικό κατάστημα ΙΚΕΑ e-shop. Ο καταναλωτής πλέον μπορεί να παραγγείλει τα αγαπημένα του προϊόντα για το σπίτι, από το σπίτι! Με μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα, μπορεί να επιλέξει μέσα από 7.000 προϊόντα και να κάνει τις αγορές του εύκολα, γρήγορα και στις γνωστές χαμηλές τιμές ΙΚΕΑ.

Από τις 30 Σεπτεμβρίου, το περιεχόμενο του νέου καταλόγου ΙΚΕΑ 2016, θα είναι διαθέσιμο και σε ψηφιακή μορφή, παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα για επέκταση του περιεχομένου του και εκτός των σελίδων του. Φέτος, θα υπάρχουν περισσότερα από 50 φιλμάκια και φυσικά πλούσιο φωτογραφικό υλικό και οπτική 360ο. Νέα χαρακτηριστικά, όπως η “περιήγηση στο δωμάτιο”, θα επιτρέπει στο χρήστη να νιώθει ότι είναι πραγματικά μέσα στο δωμάτιο που βλέπει, αλλά και η “τοποθέτηση στο δωμάτιο”, με την οποία ο χρήστης μπορεί να τοποθετήσει πάνω από 400 προϊόντα στο χώρο του. Η πρόσβαση γίνεται απλά, σκανάροντας την ανάλογη σελίδα με την εφαρμογή του καταλόγου, η οποία είναι διαθέσιμη στο app store  και στο Google Play για συσκευές apple και android αντίστοιχα.

Μέσα από τις σελίδες του νέου καταλόγου ΙΚΕΑ 2016, οι καταναλωτές θα αποκομίσουν αμέτρητες ιδέες και λύσεις που σίγουρα θα χαρίσουν πολλές όμορφες στιγμές στην καθημερινή τους ζωή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top