ΕΛΛΑΔΑ

Άνδρας δολοφόνησε την πρώην σύντροφό του έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους - Είχε πάει να τον καταγγείλει

Άνδρας δολοφόνησε την πρώην σύντροφό του έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους - Είχε πάει να τον καταγγείλει

Μία άνευ προηγουμένου τραγωδία έλαβε χώρα απόψε στους Αγίους Αναργύρους. Ένας άνδρας επιτέθηκε και τραυμάτισε θανάσιμα την πρώην σύντροφό του με μαχαίρι σχεδόν έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, αργά το βράδυ της Δευτέρας.

Η γυναίκα, που ήταν 28 ετών, υπέκυψε στα τραύματά της.

«Απ΄ ότι μάθαμε είναι ο άντρας της κοπέλας, την μαχαίρωσε μπροστά στο τμήμα και αυτοτραυματίστηκε και ο ίδιος. Έγινε πολύ γρήγορα. Απ΄ ότι μάθαμε το ζευγάρι είχε τσακωθεί και η κοπέλα είχε έρθει να κάνει καταγγελία. Οι αστυνομικοί δεν πρόλαβαν να κάνουν τίποτα απολύτως. Τη μαχαίρωσε την ώρα που βγήκε από το τμήμα, μετά μαχαιρώθηκε και ο ίδιος στο λαιμό και τον έπιασε η αστυνομία», ανέφερε στο protothema.gr μάρυρας του συμβάντος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα, πρώην σύντροφος του δράστη, είχε πάει στο τμήμα και, φεύγοντας από εκεί, σε απόσταση περίπου 50 μέτρων, ο άνδρας της επιτέθηκε και την τραυμάτισε θανάσιμα. Το θύμα είχε πάει στο αστυνομικό τμήμα, για να καταγγείλει ότι το άτομο που την μαχαίρωσε την ενοχλούσε, ενώ θεωρείται πιθανό ο δράστης να της είχε στήσει καρτέρι.

Η γυναίκα αρχικά ήταν μαζί με ακόμη ένα άτομο, ενώ από το τμήμα έφυγε μόνη της. Τότε, ο 42χρονος δράστης βρήκε την ευκαιρία να της επιτεθεί και να την μαχαιρώσει.

Στη συνέχεια ο άνδρας αυτοτραυματίστηκε στον λαιμό και μεταφέρθηκε στο «Γεννηματάς» βαριά τραυματισμένος.

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Πριν από λίγο εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένη γυναίκα από αιχμηρό αντικείμενο στη περιοχή των Αγίων Αναργύρων. Από το σημείο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο συνοδεία αστυνομικών σε νοσοκομείο ο φερόμενος δράστης της επίθεσης. Προανάκριση ΔΑΑ.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεισαν ηλικιωμένη ότι χρειάζεται χειρουργική επέμβαση ο εγγονός της - Πέρασαν από το σπίτι της και πήραν τα χρήματα

Μεγάλη Πέμπτη: Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε κάθε Ορθόδοξη Εκκλησία για την Σταύρωση του Θεανθρώπου

Κάτι ψήθηκε στο «Τ»: Η κα Ανδρούλα μας μαθαίνει τα μυστικά της φλαούνας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Χρύσω Λέφου αποκαλύπτει στο «Τ» πως να βάψεις τα πιο όμορφα αυγά - Το έθιμο, οι εκδοχές και οι συμβολισμοί



Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο μεταβαίνει την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με την Πρόεδρο της ΕΥρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, προκειμένου να συζητήσουν τρόπους παροχής πολιτικής και οικονομικής στήριξης στη χώρα από την ΕΕ και την αποτελεσματική διαχείριση του μεταναστευτικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top