ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλά ο καιρός στην Κύπρο! Που θα ξεσπάσουν βροχές και καταιγίδες

Χαλά ο καιρός στην Κύπρο! Που θα ξεσπάσουν βροχές και καταιγίδες

Βροχές ή και καταιγίδες αναμένονται απόψε και αύριο (Τρίτη και Τετάρτη) στην Κύπρο σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία, ενώ φαίνεται ο καιρός να φτιάχνει από την Πέμπτη 24/9 και έπειτα. Ωστόσο δεν αποκλείονται και άλλες βροχοπτώσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο

Απόψε ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος ενώ παροδικά αυξημένες νεφώσεις από τα δυτικά ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα στα δυτικά και βορειοδυτικά. Τις αυγινές ώρες ενδέχεται να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη, κυρίως σε περιοχές του εσωτερικού. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς 3 Μποφόρ, αλλά τοπικά στα δυτικά και βόρεια παράλια μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη στα νότια και ανατολικά παράλια, αλλά στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα παράλια και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, αρχικά ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος ενώ παροδικά αυξημένες νεφώσεις που θα εμφανίζονται στα δυτικά και βόρεια ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή. Σταδιακά από το μεσημέρι, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και καταιγίδα κυρίως στα ορεινά, περιοχές του εσωτερικού και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς 3 Μποφόρ για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί γενικά μέτριοι 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 33 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 32 στα νότια παράλια, γύρω στους 31 στα υπόλοιπα παράλια και στους 25 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ κατά τις αυγινές ώρες ενδέχεται να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα τραπούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος. Νεφώσεις όμως που θα αναπτύσσονται το μεσημέρι και το απόγευμα ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή και πιθανό καταιγίδα κυρίως στα ορεινά.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top