LIFESTYLE

Δήμητρα Αλεξανδράκη για την κακοποιητική σχέση που είχε: Έχω φωτογραφίες που είμαι παραμορφωμένη

Δήμητρα Αλεξανδράκη για την κακοποιητική σχέση που είχε: Έχω φωτογραφίες που είμαι παραμορφωμένη

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε πως στο παρελθόν, βρισκόταν σε μια κακοποιητική σχέση, ενώ ανέφερε πως έχει φωτογραφίες, όπου είναι «παραμορφωμένη», λόγω της βίας που δεχόταν.

Η Instagrammer μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» και με αφορμή, τη δολοφονία της Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων, αναφέρθηκε στην κακοποίηση που δεχόταν.

«Πάνω κάτω, βλέπουμε σημάδια σε έναν άνθρωπο, άσχετα αν εμείς κάνουμε ότι δεν τα βλέπουμε και τα αγνοούμε. Τα σημάδια όμως υπάρχουν, από ένα σπρώξιμο, μια άσχημη λέξη, ένα άγριο βλέμμα. Απλά, δεν πρέπει να νομίζουμε πως ο κόσμος τελειώνει με έναν άνθρωπο. Όταν δεν φεύγεις από μια πολύ άσχημη σχέση, μια τοξική σχέση, δεν αφήνεις τον εαυτό σου να βρει κάτι καλύτερο, κόβεις την τύχη σου. Πετάς μόνος σου την τύχη της ζωής σου στα σκουπίδια, μένοντας σε μια κακοποιητική σχέση», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, μίλησε για την κακοποιητική σχέση που είχε η ίδια. «Έχω υπάρξει σε τέτοια σχέση, δεν μίλησα ποτέ και δεν πρόκειται να μιλήσω. Απλά θα πω ότι πρέπει να φεύγουμε. Μου πήρε καιρό να φύγω, ήμουν και σε πιο μικρή ηλικία, όλοι το έβλεπαν στον κύκλο μας, ακόμα και άνθρωποι από το δικό μου περιβάλλον μου έλεγαν "κορίτσι μου, φύγε να γλιτώσεις" κι εγώ δεν το έβλεπα. Έχω φωτογραφίες, στις οποίες είμαι παραμορφωμένη. Μην σοκάρεστε, εδώ ο άλλος τη σκότωσε την κοπέλα και μάλιστα, έξω από το αστυνομικό τμήμα. Εγώ κάνω τον σταυρό μου που είμαι αρτιμελής κι έχω την υγεία μου, είμαι ζωντανή κι απολαμβάνω τη ζωή», εξήγησε.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε πως είχε φτάσει να δέχεται απειλές για τη ζωή της. «Έκλεινα τα παντζούρια κι έμενα κάτω από το πάπλωμα, μόνο εκεί αισθανόμουν καλά. Έφαγα ταλαιπωρία δύο χρόνια, ένα πολύ μεγάλο διάστημα μέχρι να φύγω. Χάνεις τα καλύτερα χρόνια της ζωής σου. Το μυαλό είναι κολλημένο σε μια τέτοια κατάσταση, δεν σκέφτεσαι καθαρά, υπάρχει και φόβος. Υπήρξαν απειλές τύπου "θα σε εξαφανίσω" κι έγιναν και πράξη, κανείς δεν ξέρει τίποτα. Μάζεψα σε μια μέρα τα πράγματά μου κι έφυγα, βρήκα ένα σπίτι κι εξαφανίστηκα. Δεν είχα κανέναν δίπλα μου, μόνο τη συγχωρεμένη τη γιαγιά μου, που ήταν η μόνη που νοιάστηκε να με ρωτήσει αν χρειάζομαι ένα πιάτο φαΐ ή κάτι άλλο», περιέγραψε.

Πρόσθεσε επίσης: «Με το που έκανα το κλικ και μάζεψα τα πράγματά μου κι έφυγα, είχαν τελειώσει όλα. Είχα πει ότι δεν υπάρχει επιστροφή. Είχα ενοχλήσεις, έχασα το αμάξι μου, έγιναν πολλά. Είχε πει την ατάκα "θα τη γονατίσω, να μη μπορεί να κάνει τίποτα". Θα ήταν πολύ χαρούμενοι, αν με έβαζαν σε φέρετρο με λουλουδάκια. Είπα στον εαυτό μου "μπορείς να τα καταφέρεις" και τα κατάφερα. Για να βρεις ευτυχία και γαλήνη, πρέπει να φύγεις τρέχοντας από κάποιες καταστάσεις. Εγώ είμαι άνθρωπος με γαϊδουρινή υπομονή, υπομένω κι επιμένω, αλλά αν με τσαλαπατήσεις, θα βρω τη δύναμη να βγω από όλο αυτό».

Εξήγησε ωστόσο, πως υπήρχαν και καλές στιγμές στη σχέση αυτή, οι οποίες όμως, σταμάτησαν τα τελευταία δύο χρόνια. «Δεν θέλω να είμαι άδικη, δεν ήταν όλα μαύρα σε αυτή τη σχέση, γιατί ήταν σχέση πολλών χρόνων, τεράστια. Αλλά τα τελευταία δύο χρόνια, ήταν... Άσ'τα να πάνε. Ήμουν τόσο καταρρακωμένη, που έπαθα κάτι σαν κρίσεις υστερίας, έχασα το φως μου για δευτερόλεπτα και μούδιασα στο χέρι. Είχα λιποθυμήσει στην πισίνα μιας φίλης μου πάνω σε ένα φουσκωτό, ήμουν μόνη στο σπίτι και με έβλεπαν από τις κάμερες. Όταν γύρισαν σπίτι, μου έριχναν νερό, γιατί είχα καεί, ήμουν αναίσθητη για πολλές ώρες. Πώς δεν είχα αναποδογυρίσει να πέσω στο νερό να πνιγώ», είπε.

Τέλος, ανέφερε πως ζήτησε βοήθεια από ειδικό, όταν βγήκε από τη σχέση αυτή. «Χρειάστηκα ιατρική βοήθεια. Τότε είχα ξεκινήσει και με είχε βοηθήσει ένας πολύ καλός γιατρός. Μετά σταμάτησα, ξεκίνησα πάλι και τώρα νιώθω ότι είμαι στη φάση, που χρειάζομαι πάλι βοήθεια, τη ζήτησα και ξεκινάω πάλι. Όταν νιώθω ότι χάνω τον δρόμο μου, δεν ντρέπομαι να ζητήσω βοήθεια», είπε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top