ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

NEDECO Electronics Ltd και Alcatel-Lucent Enterprise: Νέα εποχή για την Επικοινωνία και τα Δίκτυα

NEDECO Electronics Ltd και Alcatel-Lucent Enterprise: Νέα εποχή για την Επικοινωνία και τα Δίκτυα

Η NEDECO Electronics Ltd - ηγέτιδα εταιρεία παροχής έξυπνων τεχνολογικών λύσεων για δημόσιους οργανισμούς και ιδιωτικές επιχειρήσεις - σε συνεργασία με την Alcatel-Lucent Enterprise διοργάνωσαν την Τετάρτη, 10 Απριλίου, στο Lemon Park στη Λευκωσία, ενημερωτική ημερίδα με αντικείμενο τις τελευταίες εξελίξεις στους τομείς των τηλεπικοινωνιών και των λύσεων δικτύου για επιχειρήσεις και οργανισμούς. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκλεκτοί καλεσμένοι, ομιλητές και εκπρόσωποι του στρατού, της κυβέρνησης, της αστυνομίας και των media.

Την ενημερωτική ημερίδα συντόνιζε η δημοσιογράφος Μέλανη Στέλιου, η οποία αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, έδωσε τον λόγο στους εξειδικευμένους επαγγελματίες από την Κύπρο, την Ελλάδα και το εξωτερικό που είχαν προσκληθεί για να αναπτύξουν το κεντρικό θέμα της εκδήλωσης.

Ο CEO της NEDECO Εlectronics Ltd, Λουκιανός Ράφτης, αναφέρθηκε στη διαχρονική σχέση και συνεργασία που διατηρούν με την Alcatel-Lucent, γεγονός που συνέβαλε στις ουσιαστικές, ποιοτικές και άμεσες υπηρεσίες που παρέχουν στους πελάτες τους: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την άμεση ανταπόκρισή μας και το after sales support, κυρίως επειδή απευθυνόμαστε σε μεγάλους οργανισμούς που διαχειρίζονται θέματα υγείας, παιδείας αλλά και κρατικής ασφάλειας».

Ο Channel Sales Manager της Alcatel-Lucent Enterprise Κωνσταντίνος Μακκάς, αφού ανέπτυξε το πλούσιο ιστορικό και την εμπειρία τους στον χώρο των επικοινωνιών, εστίασε στους στόχους και τη στρατηγική τής εταιρείας για το μέλλον, επισημαίνοντας πως: «Η εταιρεία παρέχει διαχρονικά ευέλικτες και αξιόπιστες λύσεις, βάσει των αναγκών του πελάτη.  Σημαντικό κομμάτι της στρατηγικής μας είναι η παροχή εξειδικευμένων λύσεων σε οργανισμούς σε οριζόντια κλίμακα, καθώς δεν παρέχουμε μόνο προϊόντα, αλλά και υπηρεσίες».

Στην παρουσίασή του, ο Director Business Development Network Division, Sebastien Claret, εξήγησε τα τεχνολογικά trends της αγοράς, εστιάζοντας στην τεχνητή νοημοσύνη, τις ψηφιακές διαδικασίες, αλλά και το πολύ σημαντικό κομμάτι της κυβερνοασφάλειας.

Ο Director TSS SOUTH EUROPE, Miguel Diaz, ανέλυσε την επικοινωνία στην ψηφιακή εποχή, και την ανάγκη για την ενοποίηση των διαφορετικών καναλιών επικοινωνίας και επαφής ώστε να γίνεται πιο λειτουργική η καθημερινότητα των χρηστών. Ο κος Diaz εστίασε ιδιαίτερα στο μέλλον του χώρου εργασίας, το οποίο χαρακτήρισε ως «κατ’ εξοχήν ψηφιακό».

Στο panel συζήτησης συμμετείχαν επίσης οι Βάσος Γεωργίου, από το The Island Private School και Ανδρέας Καλογήρου εκ μέρους της Αστυνομίας Κύπρου, οι οποίοι εξήγησαν τη σημασία των δικτύων επικοινωνίας και ασφάλειας σε οργανισμούς, όπως αυτούς που εκπροσωπούν. Η εκδήλωση έκλεισε με ερωτήματα και απορίες που έθεσαν οι παρευρισκόμενοι στα μέλη του panel.

Μετά το πέρας της συζήτησης ακολούθησε γεύμα.

Η εκδήλωση παρουσίασε και έριξε φως στη σημαντικότητα της επικοινωνίας σε μια εποχή που όλα αλλάζουν ραγδαία, καθιστώντας την το άλφα και το ωμέγα της καθημερινότητας. Με την τεχνολογία να έχει δημιουργήσει τομές σε κάθε πτυχή της ζωής μας, η ανάγκη για αδιάκοπη συνδεσιμότητα και διαρκή αναβάθμιση των υπηρεσιών και των μέσων που προσφέρουν άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις, είναι μεγάλη.

Σχετικά με τη NEDECO Electronics Ltd

Σημειώνεται ότι η NEDECO Electronics Ltd, με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της τεχνολογίας, διαθέτει μία μεγάλη γκάμα εξοπλισμού τηλεπικοινωνιών και δικτύων, συμπεριλαμβανομένων συστημάτων τηλεφωνίας διαφόρων μεγεθών, εξοπλισμού μετάδοσης δεδομένων και δικτυακού εξοπλισμού, καθώς και υψηλής τεχνολογίας τερματικών, που επιτρέπουν την πρόσβαση σε δημόσιες υπηρεσίες ή ιδιωτικά δίκτυα. Η κυπριακή εταιρεία, μέσα από την πολυετή πείρα της, έχει διαφοροποιήσει το χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών της ώστε, εκτός από λύσεις τηλεπικοινωνιών, να προσφέρει σήμερα και μια ποικιλία άλλων τεχνολογικών λύσεων και προϊόντων για ιδιώτες και εταιρείες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα nedeco.com.cy

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Υπόθεση Μεταξά: Αποσύρθηκαν οι κατηγορίες κατά τριών αξιωματούχων – Συνεχίζονται να διώκονται ποινικά άλλοι δώδεκα

Φωτιές σε δυο διαφορετικά σχολεία στη Λεμεσό - Σε συναγερμό οι Αρχές

Έρχονται κι άλλα «έξυπνα φώτα» - Πού και πότε αναμένεται να τα δούμε στους δρόμους

«Ατυχής και άστοχη» χαρακτήρισε την δήλωση του Αρχιεπίσκοπου ο Βαβούσκος - «Ό,τι άλλο ακούσετε είναι μούφα»

Επίδομα Τέκνου: Όσα πρέπει να ξέρεις για τους δικαιούχους, τις προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά

Συνελήφθη 27χρονος για υπόθεση παράνομης απασχόληση - Κατηγορήθηκε ο εργοδότης τουΚυπριακό και «Αμάλθεια» στο επίκεντρο συνάντησης ΠτΔ με αντιπροσωπεία Αμερικανών Γερουσιαστών

Κυπριακό και «Αμάλθεια» στο επίκεντρο συνάντησης ΠτΔ με αντιπροσωπεία Αμερικανών Γερουσιαστών

Γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη για τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με Αμερικανούς Γερουσιαστές

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top