ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λεμεσός: Τροχονόμοι έγραψαν αναπηρικό όχημα σε χώρο στάθμευσης αναπήρων έξω από Δημαρχείο!

Λεμεσός: Τροχονόμοι έγραψαν αναπηρικό όχημα σε χώρο στάθμευσης αναπήρων έξω από Δημαρχείο!

Σε δημόσια καταγγελία κατά των τροχονόμων του Δήμου Λεμεσού και μίας υπαλλήλου, προβαίνει ο κύριος Άδωνης Χρίστου.

 

Ο κύριος Χρίστου, αναφέρει ότι τροχονόμοι στις 31/07/15 επέβαλαν πρόστιμο σε γυναίκα ανάπηρο για το όχημα της, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης αναπήρων.

 

Το όχημα ανήκει στην Μιράντα Συμεωνίδου, Πρόεδρο του Συνδέσμου Ατόμων με τη Νόσο του Κινητικού Νευρώνα, μία εκφυλιστική ασθένεια,  που αδυνατίζει τους μυείς και από την οποία πάσχει και η ίδια εδώ και 25 χρόνια.

Η κυρία Συμεωνίδου στις 22 Ιουλίου επισκέφτηκε την κόρη της στο κέντρο της Λεμεσού και στάθμευσε το αναπηρικό της όχημα σε χώρο στάθμευσης, μεταξύ του Ιερού Ναού Αγίας Νάπας και του Δημαρχείου.

Στις 31/07 γύρω στις 7 και 45 το πρωί δέχθηκε τηλεφώνημα από γυναίκα τροχονόμο του Δήμου, η οποία την καλούσε να το μετακινήσει. Η κόρη της αντέδρασα και αμέσως η τροχονόμος της επέβαλε εξώδικο 85 ευρώ. 

Η κυρία Συμεωνίδου απέστειλε διαμαρτυρόμενη επιστολή προς το Δήμο για να πάρει απάντηση στις 10 Σεπτεμβρίου, ότι το πρόστιμο θα διαγραφεί.

Ο κύριος Χρίστου, ο οποίος εκ μέρους της προχώρησε στην δημοσιοποίηση της περιπέτειας της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης εκφράζει,  την έντονη αντίδραση του για τους χειρισμούς του θέματος από το Δήμο.

Τα πυρά του στρέφονται τόσο εναντίον της Τροχονόμου, όσο και της υπαλλήλου του Δήμου που συνέταξε την επιστολή, αφού δεν τον ικανοποίησε το ύφος της επιστολής. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ

 H επιστολή της Μιράντας Συμεωνίδου 

H απαντητική επιστολή του Δήμου Λεμεσού, με την οποία διαφωνεί ο κύριος Χρίστου

Επιμέλεια: Χριστιάνα Τσαγγάρη 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top