ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πυρά Βαρνάβα σε Σιζόπουλο για συμπερίληψη καταδικασθέντα στα ψηφοδέλτια της ΕΔΕΚ: «Η μόνη επιλογή τους είναι η άμεση παραίτηση»

Πυρά Βαρνάβα σε Σιζόπουλο για συμπερίληψη καταδικασθέντα στα ψηφοδέλτια της ΕΔΕΚ: «Η μόνη επιλογή τους είναι η άμεση παραίτηση»

Σε γραπτή δήλωση προέβη ο πρώην Βουλευτής του Κ.Σ. ΕΔΕΚ, Γιώργος Βαρνάβα αναφορικά με την

συμπερίληψη καταδικασθέντα παιδεραστή στα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει μεταξύ άλλων, ο κ. Βαρνάβα «Αυτό που έπρεπε να πράξουν πρώτα απ’ όλα ήταν να ζητήσουν ένα μεγάλο συγνώμη στα θύματα του εν λόγω βιαστή, παιδεραστή , όπως και ένα μεγάλο συγνώμη στην κυπριακή κοινωνία, η οποία ταλανίζεται από το μεγάλο θέμα της παιδεραστίας και της σεξουαλικής παρενόχλησης των παιδιών».

Αυτούσια η γραπτή δήλωση: 

Ο Μαρίνος Σιζόπουλος και οι παρακαθήμενοι του θεώρησαν ότι με μια λιτή, γενική ανακοίνωση, προσπαθώντας να ρίξουν στα μαλακά την συμπερίληψη ενός καταδικασθέντα παιδεραστή στα ψηφοδέλτια του Κ.Σ.ΕΔΕΚ και υποτιμώντας την νοημοσύνη του κυπριακού λαού, το θέμα θα έκλεινε.

Αυτό που έπρεπε να πράξουν πρώτα απ’ όλα ήταν να ζητήσουν ένα μεγάλο συγνώμη στα θύματα του εν λόγω βιαστή, παιδεραστή , όπως και ένα μεγάλο συγνώμη στην κυπριακή κοινωνία, η οποία ταλανίζεται από το μεγάλο θέμα της παιδεραστίας και της σεξουαλικής παρενόχλησης των παιδιών.

Ένα ευαίσθητο θέμα που αγγίζει τις ψυχές ολονών μας και ιδιαίτερα των μικρών παιδιών που είναι και τα θύματα αυτών των εκτρωμάτων που θέλουν να ονομάζονται “άνθρωποι ”.

Μαρίνος Σιζόπουλος και όλη η υπόλοιπη αυτοαποκαλούμενη ηγεσία, οι οποίοι ενέκριναν την υποψηφιότητα θα έπρεπε ήδη να είχαν ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

Ο Μαρίνος Σιζόπουλος έχει προκαλέσει το λαϊκό αίσθημα. Καμία αφαίρεση από το ψηφοδέλτιο του καταδικασθέντα παιδεραστή δεν ελαφρύνει την θέση του.

Προέταξε ενώπιον του λαού αυτή την υποψηφιότητα, ζητώντας του να την επιβραβεύσει. Να την ψηφίσει και να την εκλέξει στην θέση του δημοτικού άρχοντα, ως ένας εκ των αρίστων, για να αποφασίζει για το μέλλον των δημοτών και των παιδιών.

Οι ψεύτικες και υποκριτικές δικαιολογίες ότι δήθεν “οι νόμοι δεν παρέχουν την ευχέρεια στα κόμματα, σε περιπτώσεις εκλογών, να διερευνήσουν εκ των προτέρων το ποινικό μητρώο υποψηφίων”, φανερώνει την προσπάθεια του να θολώσει τα νερά προκαλώντας και υποτιμώντας την νοημοσύνη του λαού.

Η κυπριακή κοινωνία είναι τόσο μικρή που ο καθένας μας γνωρίζει τις πράξεις και το ποιόν του καθενός. Ιδιαίτερα σε τέτοια αισχρά εγκλήματα που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας και έχουν καταντήσει καθημερινή μάστιγα. Κανένας νόμος δεν χρειάζεται να μας αποκαλύψει το ποινικό μητρώο κανενός.

Υπάρχουν πολλά ερωτήματα τα οποία θα πρέπει να απαντήσει ο Μαρίνος Σιζόπουλος και τα λεγόμενα Συλλογικά Όργανα του, τα οποία επικαλείται πολλές φορές, ώστε να δικαιολογήσει τις αποφάσεις του.

- Ποιος πρότεινε την υποψηφιότητα του συγκεκριμένου καταδικασθέντα βιαστή, παιδεραστή;

- Οι ανώτατοι αξιωματούχοι της Επαρχιακής Οργάνωσης Κ.Σ. ΕΔΕΚ Λεμεσού, οι οποίοι δεξιώνονταν με το συγκεκριμένο πρόσωπο, γνώριζαν ή όχι τα ποινικά αδικήματα του;

- Εγκρίθηκε η υποψηφιότητα του από την Επαρχιακή Επιτροπή Λεμεσού και το Πολιτικό Γραφείο του Κ.Σ.ΕΔΕΚ;

- Ο Μαρίνος Σιζόπουλος, ο οποίος είναι Βουλευτής Λεμεσού γνώριζε ή όχι;

Αν όχι, τότε έχει χάσει την επαφή με την κοινωνία της πόλης που τον εξέλεξε Βουλευτή.

- Κανένας από τους υπόλοιπους 19 υποψηφίους, στελέχη και μέλη του Κινήματος δεν γνώριζαν και δεν ενημέρωσαν για τα ποινικά αδικήματα του εν λόγω καταδικασθέντα βιαστή, παιδεραστή;

- Βάση ποιον κριτηρίων επιλέγονται οι υποψήφιοι και ιδιαίτερα για πολιτειακά αξιώματα;

Δεν μπορεί να είστε πιστευτοί, όποια και να είναι η απάντηση σας.

Μπορούσατε και είχατε την δυνατότητα να γνωρίζατε, όπως και όλη η κοινωνία της εν λόγω πόλης.

Αν δεν γινόταν η δημόσια αποκάλυψη δεν θα αποσύρατε καμία υποψηφιότητα.

Ο Μαρίνος Σιζόπουλος και η κουστωδία του, για ακόμη μία φορά παραμένουν εκτεθειμένοι ενώπιον της κυπριακής κοινωνίας και ιδιαίτερα ενώπιων των παιδιών, τα οποία καθημερινά υπόκεινται τέτοιου είδους αισχρές σεξουαλικές παρενοχλήσεις.

Δυστυχώς, όσο παραμένουν στις θέσεις τους, εκτεθειμένο αφήνουν και το περήφανο Σοσιαλιστικό Κίνημα της Κύπρου,

Η μόνη επιλογή τους είναι η ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥΣ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top