Καμπάνα απο την Κομισιόν για την Κύπρο κι άλλες 19 χώρες - Δεν ενημερώσαμε για τις παραβάσεις της νομοθεσίας περί ασύλου

Καμπάνα απο την Κομισιόν για την Κύπρο κι άλλες 19 χώρες -  Δεν ενημερώσαμε για τις παραβάσεις της νομοθεσίας περί ασύλου

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή απέστειλε σήμερα επιστολές για 40 παραβάσεις στη διαδικασία περί παροχής ασύλου στους πρόσφυγες σε αρκετές χώρες μέλη της ΕΕ.

Στην Κύπρο εστάλη επιστολή διότι δεν έχει ενημερώσει για τη μεταφορά στο εθνικό Δίκαιο της οδηγίας για τις Διαδικασίες Ασύλου, καθώς κι επιστολή διότι δεν έχει ενημερώσει για μεταφορά στο εθνικό Δίκαιο της Οδηγίας για της Συνθήκες Υποδοχής. Η διοίκηση της Κομισιόν ζητά επίσης διευκρινήσεις για την εφαρμογή. Συνολικά, είκοσι χώρες δέχθηκαν σήμερα επιστολές για μη συμμόρφωση με την κοινοτική νομοθεσία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ολγκίν σε εγρήγορση: Κρίσιμη προεργασία Μενελάου–Ντανά πριν την συνάντηση Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν

Ολγκίν σε εγρήγορση: Κρίσιμη προεργασία Μενελάου–Ντανά πριν την συνάντηση Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν

Σε γενική ανασκόπηση και προεργασία των θεμάτων που συζητήθηκαν κατά την συνάντηση των δύο ηγετών, προέβησαν την Τετάρτη ο διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και ο εκπρόσωπος του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Μεχμέτ Ντανά, σε συνάντησή τους την Τετάρτη με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE