LIFESTYLE

Νέος χωρισμός στη Showbiz: Tου έδωσε τα παπούτσια στο χέρι γιατί δεν ήθελε τις φίλες της!

Νέος χωρισμός στη Showbiz: Tου έδωσε τα παπούτσια στο χέρι γιατί δεν ήθελε τις φίλες της!

Να χωρίσεις επειδή σε απάτησε, το καταλαβαίνω! Να χωρίσεις λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων, που λέει και η Καιτούλα, πάλι το καταλαβαίνω! Να χωρίσεις όμως επειδή δεν θέλεις, απλώς, τις φίλες της, Κάλβιν Χάρις, αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω!

Η Τέιλορ Σουίφτ και ο Κάλβιν Χάρις ήταν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της showbiz. Ο έρωτας τους, όμως, «έσβησε» νωρίς αφού έχουν να κάνουν κοινή δημόσια εμφάνιση  καιρό και  δημοσιεύματα τους θέλουν να έχουν ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους!

Αιτία του χωρισμού; Σύμφωνα με το «Life and Style» η 25χρονη τραγουδίστρια προτιμάει να περνάει περισσότερο χρόνο με τις φίλες της, κάτι που ενοχλεί πολύ τον 31χρονο DJ.

«Είναι τσαντισμένος μαζί της επειδή πια δεν είναι η πρώτη προτεραιότητά του. Δεν θέλει να χωρίσει με την Τέιλορ αλλά νιώθει ότι πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα στη σχέση τους» αποκαλύπτει πηγή στο περιοδικό, ενώ φίλη της Τέλορ υποστηρίζει:

«Η Τέιλορ σκέφτεται να δώσει στον Κάλβιν τα παπούτσια στο χέρι αν δεν μπορεί να καταλάβει πόσο σημαντικές είναι για εκείνη οι φίλες της».

Βέβαια, η περίπτωση της Τέιλορ δεν είναι μοναδική, γιατί πολύ συχνά ο σύντροφός σου, σου κάνει τη ζωή δύσκολη επειδή δεν συμπαθεί την κολλητή σου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top