Κατεβαίνει στην Κύπρο μεγάλη Ελληνική εταιρεία! Ανοίγει εργοστάσιο και δεκάδες θέσεις εργασίας

Κατεβαίνει στην Κύπρο μεγάλη Ελληνική εταιρεία! Ανοίγει εργοστάσιο και δεκάδες θέσεις εργασίας

Πληροφορίες αναφέρουν πως με βάση το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί, η πρώτη παραγωγή χαλουμιού θα βγει από το εργοστάσιο της Κύπρου, το οποίο ας σημειωθεί ότι έχει ολοκληρωθεί, τον Φεβρουάριο του 2016.

Στην αγορά της Κύπρου επεκτείνεται η μεγάλη εταιρία Δωδώνη όπως διαβάζουμε στο capital.gr με τα σχέδια να προβλέπουν τη δημιουργία βιομηχανικής μονάδας στην Λεμεσό μέσω της θυγατρικής Dodoni Dairy products (Cyprus) Ltd. Πρόκειται για μεγάλη επένδυση που θα ανοίξει και δεκάδες θέσεις εργασίας

Το επενδυτικό πρόγραμμα είναι της τάξης των 3-4 εκατ. ευρώ και αφορά την ανάπτυξη και παραγωγή των κυπριακών γαλακτοκομικών προϊόντων, που με την κατοχύρωση του χαλουμιού ως ΠΟΠ (προστατευόμενη ονομασία προέλευσης) αναμένεται να έχουν τεράστια εξέλιξη.

Όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα της επένδυσης, οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για έναρξη λειτουργίας του εργοστασίου την άνοιξη του 2016, ενώ την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου η εταιρεία θα ανακοινώσει τη δημιουργία βιομηχανικής μονάδας στην Κύπρο παρουσία του υπουργού Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Νίκου Κουγιάλη.

Η Δωδώνη Α.Ε ιδρύθηκε το 1963 και πλέον έχει ως πλειοψηφικό της μέτοχο (82,35%) τη Strategic Initiatives Foods. Με περισσότερα από 10.000 σημεία πώλησης στην εγχώρια αγορά και εξαγωγική δραστηριότητα σε 35 χώρες του κόσμου, η Δωδώνη διαθέτει 9 κατηγορίες γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων, ενώ παράγει 80 ξεχωριστά προϊόντα.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποχώρηση-σεισμός από το Άλμα: Ο Αβραάμ Θεμιστοκλέους «καρφώνει» τον Μιχαηλίδη για αποφάσεις πίσω από κλειστές πόρτες

Αποχώρηση-σεισμός από το Άλμα: Ο Αβραάμ Θεμιστοκλέους «καρφώνει» τον Μιχαηλίδη για αποφάσεις πίσω από κλειστές πόρτες

Νέες αναταράξεις προκαλούνται στο κίνημα Άλμα, καθώς ο Αβραάμ Θεμιστοκλέους, που υπήρξε από τα πρόσωπα του αρχικού πάνελ παρουσίασης του κινήματος, ανακοίνωσε την αποχώρησή του, εξαπολύοντας δριμεία κριτική προς τον τέως Γενικό Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη και τους συνεργάτες του.

BEST OF TOTHEMAONLINE