ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Αναμένονται μεμονωμένες βροχές και συννεφιά - Δείτε που μπορεί να βρέξει

Καιρός: Αναμένονται μεμονωμένες βροχές και συννεφιά - Δείτε που μπορεί να βρέξει

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα αρχικά ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος παρόλο που στην ατμόσφαιρα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Σταδιακά από το μεσημέρι, τοπικά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή κυρίως στα ορεινά και στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς 3 Μποφόρ για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 32 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 31 στα ανατολικά και νότια παράλια, στους 30 στα υπόλοιπα παράλια και στους 24 στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε αρχικά θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Κατά τις αυγινές κυρίως ώρες αναμένεται να σχηματιστεί τοπικά χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ασθενείς 3 μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και στους 14 στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, ωστόσο νεφώσεις που θα αναπτύσσονται από το μεσημέρι ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή ενώ δεν αποκλείεται και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top