Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί

Η Kim Kardashian είναι πολύ επιλεκτική στο πώς θα πιει τον καφέ της. Δεν εννοούμε ότι τον προτιμά με κάποια ιδιαίτερη γεύση ή προετοιμασία, αλλά αναφερόμαστε σε μία κίνηση που πρέπει να κάνουν οι βοηθοί της πριν της παραδώσουν τον καφέ της το πρωί.

Η σχεδιάστρια των Skims παραδέχτηκε στην εκπομπή “Jimmy Kimmel Live!” τη Δευτέρα, 22 Απριλίου, ότι πρέπει να αφαιρέσει από το φλιτζάνι του καφέ της το χαρτόνι που τοποθετούν οι αλυσίδες καφέ στο ποτήρι τους, για να προστατεύονται οι καταναλωτές από το καυτό ρόφημα, πριν σκεφτεί καν να το αγγίξει.

«Πρέπει κάποιος να αφαιρέσει το χαρτόνι του Starbucks από τον καφέ σου επειδή μισείς τον ήχο του χαρτονιού;» ρώτησε ο Kimmel την Kardashian, αναφερόμενος στις φήμες που έχει διαβάσει για εκείνη στο διαδίκτυο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Άτυπη Σύνοδος: Δεύτερη μέρα με σημαντικά θέματα στο τραπέζι – Από τον προϋπολογισμό της ΕΕ μέχρι τη Μ. Ανατολή - Ταλαιπωρία από αποκοπές δρόμων

Άτυπη Σύνοδος: Δεύτερη μέρα με σημαντικά θέματα στο τραπέζι – Από τον προϋπολογισμό της ΕΕ μέχρι τη Μ. Ανατολή - Ταλαιπωρία από αποκοπές δρόμων

Μετά το δείπνο στη Μαρίνα Αγίας Νάπας το βράδυ της Πέμπτης, σήμερα Παρασκευή 24 Απριλίου, οι εργασίες της άτυπης Συνόδου θα φιλοξενηθούν στη Λευκωσία και στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία.

BEST OF TOTHEMAONLINE