ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μ. Παναγιώτου: «Με φιλόδοξους στόχους συμμετέχουμε στην συνάντηση του Συμβουλίου Υπ. Γεωργίας της ΕΕ»

Μ. Παναγιώτου: «Με φιλόδοξους στόχους συμμετέχουμε στην συνάντηση του Συμβουλίου Υπ. Γεωργίας της ΕΕ»

Με ιδιαίτερα φιλόδοξους στόχους συμμετέχουμε στην συνάντηση του Συμβουλίου Υπουργών Γεωργίας της ΕΕ, δήλωσε κατά την άφιξή της στο Συμβούλιο, που πραγματοποιείται στο Λουξεμβούργο, η Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Δρ Μαρία Παναγιώτου.

Είπε ακόμη ότι ολοκληρώθηκε η συνάντηση των εννέα ευρωμεσογειακών χωρών υπό την Κυπριακή Προεδρία με απώτερο στόχο να εξευρεθούν τα κοινά εργαλεία για επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι γεωργοί των Μεσογειακών χωρών.

«Συμμετέχουμε στη σημερινή συνάντηση του Συμβουλίου Υπουργών Γεωργίας με ιδιαίτερα φιλόδοξους στόχους. Η άμεση ανταπόκριση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο κάλεσμα του Συμβουλίου για κατεπείγουσα λήψη μέτρων αντιμετώπισης των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι Ευρωπαίοι γεωργοί και η υιοθέτηση του τροποποιημένου θεσμικού πλαισίου από το Κοινοβούλιο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, έχει αποδείξει την ευελιξία των θεσμών και έχει δώσει ελπίδα στους παραγωγούς μας για την επόμενη μέρα", είπε.

Πρόσθεσε ότι "μόλις πριν από λίγο έχει ολοκληρωθεί η συνάντηση των MED9. Των εννέα ευρωμεσογειακών χωρών υπό την Κυπριακή Προεδρία όπου συγκαλεί ουσιαστικά αυτές τις συναντήσεις με απώτερο στόχο να καταγραφούν τα κοινά μας αιτήματα και να εξευρεθούν τα κοινά εργαλεία για επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι γεωργοί των Μεσογειακών χωρών".

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Πέθανε το «Δημητρούι» - Σε φόνο εξελίχθηκε η απόπειρα στην Ανθούπολη

Πέθανε το «Δημητρούι» - Σε φόνο εξελίχθηκε η απόπειρα στην Ανθούπολη

Σε φόνο εξελίχθηκε η απόπειρα στην Ανθούπολη, αφού πέθανε ο Δημήτρης Ανδρονίκου γνωστός ως «Δημητρούι» σε ηλικία 34 χρόνων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top