ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόλαβαν τα χειρότερα: Υπό πλήρη έλεγχο δύο δασικές πυρκαγιές - Ψάχνουν τα αίτια

Πρόλαβαν τα χειρότερα: Υπό πλήρη έλεγχο δύο δασικές πυρκαγιές - Ψάχνουν τα αίτια

Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στην κοινότητα Κόσιης Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι σήμερα Σάββατο 4 Μαΐου, 2024 και ώρα 14:10, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην κοινότητα Κόσιης.

Η επέμβαση των δασοπυροσβεστικών δυνάμεων ήταν άμεση, με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο στις 16:00, προτού επεκταθεί, αφού έκαψε πάλες σανού και ξηρά χόρτα. Στην κατάσβεση μετείχαν 4 άτομα του Τμήματος Δασών με 2 πυροσβεστικά οχήματα και 3 άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 1 πυροσβεστικό όχημα. Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται. 

Υπό πλήρη έλεγχο και δασική πυρκαγιά στο Δήμο Τσερίου

Η δεύτερη πυρκαγιά, εκδηλώθηκε στις 14:30 πλησίον του κρατικού δάσους Απαλός, στο Δήμο Τσερίου. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 16:00, καίγοντας έκταση 1,2 εκταρίων με ξηρά χόρτα και άλλη χαμηλή βλάστηση.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, επιχείρησαν 3 άτομα του Τμήματος Δασών με 1 πυροσβεστικό όχημα και 13 άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 4 πυροσβεστικά οχήματα. Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Πέθανε το «Δημητρούι» - Σε φόνο εξελίχθηκε η απόπειρα στην Ανθούπολη

Πέθανε το «Δημητρούι» - Σε φόνο εξελίχθηκε η απόπειρα στην Ανθούπολη

Σε φόνο εξελίχθηκε η απόπειρα στην Ανθούπολη, αφού πέθανε ο Δημήτρης Ανδρονίκου γνωστός ως «Δημητρούι» σε ηλικία 34 χρόνων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top