ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κλειστός ο αυτοκινητόδρομος Πάφου-Λεμεσού λόγω πυρκαγιάς σε φορτηγό όχημα

Κλειστός ο αυτοκινητόδρομος Πάφου-Λεμεσού λόγω πυρκαγιάς σε φορτηγό όχημα

Κλειστός ο αυτοκινητόδρομος Πάφου-Λεμεσού παρά το Παραμάλι λόγω πυρκαγιάς σε φορτηγό όχημα

Εκτροπή της κυκλοφορίας από έξοδο Αυδήμου προς τον παλαιό δρόμο Πάφου-Λεμεσού

Κλειστό είναι γύρω στις 8.00 το βράδυ του Σαββάτου, [11/05], τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Πάφου-Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, στο ύψος της Κοινότητας Παραμάλι, λόγω πυρκαγιάς που έχει εκδηλωθεί σε φορτηγό όχημα, που οδηγείτο στον αυτοκινητόδρομο.

Οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων καλούνται να εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου από την έξοδο προς Αυδήμου και να κατευθύνονται προς τον παλαιό δρόμο Πάφου-Λεμεσού. Στη συνέχεια μπορούν να επιστρέφουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω των Βρετανικών Βάσεων.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς, οι οποίοι καλούνται όπως οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και ακολουθούν τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στην περιοχή για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττή, ο οδηγός του φορτηγού αντιλήφθηκε την φωτιά και κατέβασε στο οδόστρωμα και συγκεκριμένα στην λωρίδα ασφαλείας, τις μπάλες σανού που βρίσκονταν στο εν κινήσει και αναφλέγησαν.

Η πυρκαγιά ξέσπασε σε 18 μπάλες σανού, στο φορτηγό στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού 800 μέτρα περίπου πριν την σήραγγα Πάφου.  Ανταποκρίθηκαν η Πυροσβεστική Υπηρεσία με ενα Πυροσβεστικό όχημα από πυροσβεστικούς σταθμούς της Λεμεσού ως επίσης και ένα πυροσβεστικό όχημα από Βρετανικές Βάσεις. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Ελεύθεροι οι 2 από τους 10 – Αναμένεται να ασκήσει έφεση ο ένας

Σφοδρές αναταράξεις σε πτήσεις: Πόσο συχνά συμβαίνουν και τι τις προκαλεί - Βίντεο

Έτοιμο να λειτουργήσει το Υφυπουργείο Μετανάστευσης - Αναμένεται ο διορισμός υφυπουργού από τον ΠτΔ

Τα συμπεράσματα του ΟΚΥπΥ για το παιδί που έχασε την όραση του λόγω λέιζερ - «Μπορεί να καταστούν πολύ βλαβεροί για την υγεία οι φακοί»

Αικατερίνη Χριστοδουλίδη: Η κόρη του Προέδρου αποφοίτησε και ο ίδιος ανέβασε την πιο γλυκιά φωτογραφίαΑναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Αναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Για τις 29 Μαΐου ανέβαλε την Πέμπτη το Συμβούλιο του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου την εξέταση της προδικαστικής ένστασης του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, στην αίτηση του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, με την οποία ζητεί την παύση του για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top