Το παράπονο πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή: "Δεν με στήριξαν οι συνάδερφοί μου"

Το παράπονο πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή: "Δεν με στήριξαν οι συνάδερφοί μου"

«Είμαι ένα παιδί που έχω καταφέρει να κάνω κάποιες δημόσιες σχέσεις και να κερδίσω κάποιους ανθρώπους. Με βοήθησε το σύστημα και με αγάπησαν τα media και τα ραδιόφωνα γιατί είμαι ένας καλός χαρακτήρας κι όχι γιατί προσπάθησα να μπω και να γίνω κάτι που αυτοί ήθελαν. Δεν άλλαξα τίποτα από τον εαυτό μου για να είμαι εντάξει στο πρόγραμμά τους.

Επίσης συνεργάστηκα και με ραδιόφωνα κάνοντας βραδιές, πάρτι ραδιοφώνων και σε κάποια καλά μαγαζιά που ήταν επιχειρηματίες που είχαν και ραδιοφωνικούς σταθμούς. Επίσης με στήριξαν και τα περιοδικά. Αυτοί που δεν ήταν στο πλάι μου όμως να με στηρίξουν ήταν οι συνάδελφοί μου, οι οποίοι ίσως θεωρούν πως δεν έχω καλή φωνή, ή πως είμαι τυχαίος στον χώρο, ή πως μπήκα στο τραγούδι γιατί με βοήθησε κάποιος. 

Αυτό το πιστεύω γιατί δεν λένε τραγούδια μου στα μαγαζιά που εμφανίζονται, δηλαδή δεν προτιμούν στο πρόγραμμά τους να βάλουν τραγούδια του Καλίδη, άσχετα αν αυτά τα τραγούδια είναι πανελλαδικά σουξέ όπως το "Γεια σου"» είπε στο tralala ο Πάνος Καλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ικανοποιημένη για την πολιτική ισότητα η Κυβέρνηση - «Τέθηκαν οι βάσεις για το επόμενο στάδιο»

Ικανοποιημένη για την πολιτική ισότητα η Κυβέρνηση - «Τέθηκαν οι βάσεις για το επόμενο στάδιο»

Ικανοποίηση εξέφρασε η κυβέρνηση για το γεγονός ότι στο κοινό ανακοινωθέν προτάσσεται η πολιτική ισότητα, με τρόπο που παραπέμπει σαφώς στα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας και επαναφέρει το Κυπριακό στις ράγες της συμφωνημένης βάσης λύσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE