LIKE ONLINE

Κάτι περίεργο συμβαίνει σε αυτό το μουσείο τις νύχτες

Κάτι περίεργο συμβαίνει σε αυτό το μουσείο τις νύχτες

Μια ομολογουμένως παράξενη ιστορία συγκλόνισε την Ιταλία τον Αύγουστο του 2011, όταν οι αρχές του Αρχαιολογικού Μουσείου της Νάπολης κάλεσαν τους Ghostbusters να ερευνήσουν παραφυσική δραστηριότητα στο εσωτερικό του.Υπενθυμίζουμε ότι μιλάμε για το 2011 και όχι για τον 15ο αιώνα!

Όλα ξεκίνησαν όταν οι εργάτες της νυχτερινής βάρδιας που εκτελούσαν εργασίες συντήρησης σε αίθουσα του μουσείου παράτησαν τα εργαλεία τους και το έβαλαν στα πόδια. Κανείς δεν μπορεί να τους πείσει έκτοτε ότι το μουσείο δεν είναι στοιχειωμένο!

Οι οικοδόμοι άκουσαν λέει ανατριχιαστικές κραυγές, βίωσαν την ξαφνική πτώση της θερμοκρασίας στο εσωτερικό του μουσείου και είδαν ακόμα και φαντάσματα. Ένας από αυτούς σχολίασε μάλιστα: «Κάτι περίεργο συμβαίνει τις νύχτες σε αυτό το μουσείο. Αντικείμενα μετακινούνται ή εξαφανίζονται μυστηριωδώς και πνεύματα εμφανίζονται ξαφνικά».

Ο υπεύθυνος εργολάβος έσπευσε να καθησυχάσει τους εργάτες του υποσχόμενος να περάσει μια νύχτα στο μουσείο μαζί τους, θεωρώντας προφανώς πως οι οικοδόμοι υπερβάλλουν για όσα λαμβάνουν χώρα μέσα στο μουσειακό σκοτάδι. Κι όμως, ένα βράδυ στο Αρχαιολογικό της Νάπολης έφτασε για να αλλάξει άρδην γνώμη ο Oreste Albareno, ο οποίος είναι τώρα πεπεισμένος ότι το μουσείο είναι στοιχειωμένο!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top